Καιρός σήμερα: Θερμοκρασίες υπό το μηδέν τις πρωινές ώρες στα βόρεια της χώρας, από πού ξεκινά η κακοκαιρία
Αστατος ο καιρός με χιόνια και στα βόρεια της Αττικής - Ισχυρές καταιγίδες μετά το μεσημέρι, στα παραθαλάσσια της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα
Με κακοκαιρία θα κυλήσει η μέρα σήμερα, καθώς ο καιρόςαναμένεται να παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση για το επόμενο διήμερο, με το έκτακτο δελτίο καιρού να βρίσκεται σε ισχύ.
Κατά τόπους ισχυρές βροχές ή καταιγίδεςαναμένονται μετά το μεσημέρι, στα παραθαλάσσια κυρίως, της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ισχυρός παγετόςσημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης 22/03, ιδιαίτερα και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα όπου η ελάχιστη θερμοκρασία έπεσε κατά τόπους κάτω από τους -9 βαθμούς Κελσίου. Η χαμηλότερη ελάχιστη καταγράφηκε στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας με -9,3 °C.
Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες της Τρίτης 22/03. σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.