Καιρός σήμερα: Θερμοκρασίες υπό το μηδέν τις πρωινές ώρες στα βόρεια της χώρας, από πού ξεκινά η κακοκαιρία

Καιρός σήμερα: Θερμοκρασίες υπό το μηδέν τις πρωινές ώρες στα βόρεια της χώρας, από πού ξεκινά η κακοκαιρία

Αστατος ο καιρός με χιόνια και στα βόρεια της Αττικής - Ισχυρές καταιγίδες μετά το μεσημέρι, στα παραθαλάσσια της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα

thermokrasies-kairos
Με κακοκαιρία θα κυλήσει η μέρα σήμερα, καθώς ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση για το επόμενο διήμερο, με το έκτακτο δελτίο καιρού να βρίσκεται σε ισχύ. 

Κατά τόπους ισχυρές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται μετά το μεσημέρι, στα παραθαλάσσια κυρίως, της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.


Πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ισχυρός παγετός σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης 22/03, ιδιαίτερα και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα όπου η ελάχιστη θερμοκρασία έπεσε κατά τόπους κάτω από τους -9 βαθμούς Κελσίου. Η χαμηλότερη ελάχιστη καταγράφηκε στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας με -9,3 °C.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες της Τρίτης 22/03. σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

kairos-kairossimera-kairostora-meteo-

Βίντεο με την αναλυτική πρόγνωση του καιρού 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης