Πόλεμος στην Ουκρανία: Στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων οι δήμαρχοι Ζωγράφου και Ραφήνας-Πικερμίου

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων οι δήμαρχοι Ζωγράφου και Ραφήνας-Πικερμίου

Οι δύο άνδρες ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους της δομής στη Ραφήνα για τις συνθήκες φιλοξενίας των 19 προσφύγων και τα έργα που πραγματοποιούνται στον χώρο, προκειμένου τα παιδιά, οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις, να εξασφαλίζουν μία ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση

kataskinoseis1
Τον χώρο των κατασκηνώσεων στη Ραφήνα, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες από την Ουκρανία, επισκέφθηκε την Παρασκευή ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, μαζί με τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, Βασίλη Μπουρνούς.

Οι δύο άνδρες ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους της δομής για τις συνθήκες φιλοξενίας των 19 προσφύγων και τα έργα που πραγματοποιούνται στον χώρο, προκειμένου τα παιδιά, οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις, να εξασφαλίζουν μία ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση.

Ήδη, τα συνεργεία και των δύο Δήμων, με τη συνδρομή και τις χορηγίες της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ και της ΜΚΟ PRAKSIS, προχωρούν με ταχείς ρυθμούς στη βελτίωση των οικίσκων, στους οποίους θα φιλοξενηθούν προσωρινά τα 19 άτομα. Παράλληλα, καλαθοφόρα οχήματα και από τους δύο Δήμους αποκαθιστούν τον φωτισμό στον χώρο των κατασκηνώσεων.

«Ο Δήμος Ζωγράφου, ως αδελφοποιημένος με τον Δήμο Σαρτανά, βρίσκεται και θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο. Αναλαμβάνουμε κάθε δυνατή δράση, για να βοηθήσουμε με όλους τους τρόπους τους κατοίκους των μαρτυρικών περιοχών που μετρούν χιλιάδες θύματα, μεταξύ των οποίων άμαχοι και μικρά παιδιά και ήδη εκατομμύρια πρόσφυγες. Ευχή και επιθυμία όλων μας να μπει τέλος στον πόλεμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επικρατήσει ειρήνη στη συγκεκριμένη περιοχή» δήλωσε ο κ. Θώδας.

kataskinoseis3



kataskinoseis2


Ειδήσεις σήμερα:

Έξι χιλιόμετρα έξω από τη Μαριούπολη οι Ρώσοι - Για εισβολή της Λευκορωσίας προετοιμάζονται οι Ουκρανοί

Ανατροπή από τους γιατρούς για τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας - Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί των γονιών για τη συναυλία υπέρ της 9χρονης

Αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα των θυμάτων οπαδικής βίας από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης