Θεσσαλονίκη: Αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα των θυμάτων οπαδικής βίας από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας

Θεσσαλονίκη: Αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα των θυμάτων οπαδικής βίας από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης

received_912022636156801
Μήνυση κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να εντοπιστούν από την αστυνομία οι δράστες που αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα των θυμάτων οπαδικής βίας, από το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας, κατέθεσε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή, αφού μόλις την 1η Μαρτίου, στο πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Κλεάνθους είχαν φυτευτεί τρία ελαιόδεντρα και ταμπέλες με τα ονόματα του 19χρονου Άλκη, του 28χρονου Τόσκο και του 24χρονου Νάσου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από οπαδικές επιθέσεις.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, καταδίκασε το περιστατικό και έκανε γνωστό ότι ο δήμος κατέθεσε μήνυση και ελπίζει να βρεθούν οι δράστες από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

received_976778432954299


«Αυτή η βαρβαρότητα πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι δυνατόν να μη σέβονται ούτε τον νεκρό που υπήρξε πρόσφατα. Αν είναι δυνατόν, να πάνε να πάρουν τις ταμπέλες με τα ονόματα των παιδιών που χάθηκαν άδικα;», τόνισε οργισμένος. «Πρέπει να σταματήσουν αυτές οι ανηθικότητες», πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον κ. Θεοτοκάτο, οι ταμπέλες με τα ονόματα των νεκρών αφαιρέθηκαν πιθανότατα χθες, ύστερα από τον αγώνα που διεξήχθη στην Τούμπα.

Σημειώνεται ότι ο δήμος έχει παραγγείλει νέες πινακίδες, προκειμένου να τοποθετηθούν ξανά στο πάρκο το ταχύτερο δυνατόν.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο γονιδιακός έλεγχος και οι εννέα μήνες έως τον θάνατο - Ντοκουμέντα για τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας

Τουλάχιστον 78 παιδιά έχουν σκοτωθεί κατά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

H Ρωσία αναπτύσσει Σύρους μισθοφόρους στην Ουκρανία, λέει ο Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης