Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί των γονιών για τη συναυλία υπέρ της Τζωρτζίνας - Τι λένε οι γιατροί για τη διασωλήνωση της 9χρονης

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Διαψεύδονται οι ισχυρισμοί των γονιών για τη συναυλία υπέρ της Τζωρτζίνας - Τι λένε οι γιατροί για τη διασωλήνωση της 9χρονης

Όταν η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο είχε διασωληνωθεί λόγω ενδονοσοκομειακής λοίμωξης  καθώς είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό - Δεν  αντιμετώπισε καρδιολογικά προβλήματα λένε οι γιατροί 

patra-zevgari-paidia3
Στον ιατρικό φάκελο της 9χρονης Τζωρτζίνας φαίνεται πως αναζητείται, πλέον, ένα καθοριστικό στοιχείο, που θα μπορούσε να δείξει και να εξηγήσει, εν πολλοίς, πώς έφυγε από τη ζωή το τρίτο κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα -και ενώ είχαν ήδη πεθάνει οι αδερφές, Μαλένα και Ίριδα.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR έφερε «στο φως» έγγραφα από τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας. Συμπληρωματικά σε αυτά, στην εκπομπή Live News του MEGΑ επισημάνθηκε ως αξιοσημείωτο, το γεγονός ότι στον ιατρικό φάκελο αναφέρεται πως, όταν η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Νοσοκομείο, είχε διασωληνωθεί. Όμως, οι γιατροί αναφέρουν πως αυτό έγινε λόγω ενδονοσοκομειακής λοίμωξης, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να ανεβάσει υψηλό πυρετό, και όχι επειδή αντιμετώπισε καρδιολογικά προβλήματα.

Παράλληλα, υπάρχουν στοιχεία για οκτώ-εννέα επεισόδια στην παιδιατρική κλινική της Πάτρας, τα οποία είχαν αναφερθεί από γιατρούς και προκαλούν υποψίες, καθώς έλαβαν χώρα, μόνο όταν εκείνοι δεν βρίσκονταν στο δωμάτιο της 9χρονης. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι γιατροί είχαν σκεφτεί να τοποθετήσουν κάμερες, για να δουν τι συμβαίνει.

Σημειώνεται επίσης, πως ο έλεγχος του απινιδωτή, που έγινε εκ των υστέρων, με βάση τις καταγραφές, δεν έδειξε απολύτως τίποτα. Ωστόσο, η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου έχει μεταδώσει, μέσω μίας ειδικής συσκευής, 15 φορές, με δική της πρωτοβουλία, ενδείξεις πως δεν έχει υπάρξει κανένα επεισόδιο. Τέλος, αναμένεται και πνευμονολογικός έλεγχος.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως η Τζωρτζίνα ήταν υγιέστατη μέχρι τα 9 της χρόνια και πριν επιδεινωθεί η κατάστασή της, ενώ προκύπτει πως στην περίπτωσή της ο πατέρας δεν ήταν στο σπίτι, όταν παρουσίασε τα προβλήματα υγείας, όπως συνέβη και με το προηγούμενο παιδί. 

Αξιοσημείωτο είναι και ένα άλλο στοιχείο: Οι γονείς των τριών κοριτσιών είχαν ισχυριστεί ότι είχαν πάει σε μεγάλη συναυλία (σ.σ. του Γιάννη Πλούταρχου) στην Πάτρα, προκειμένου να μιλήσουν με τον καλλιτέχνη και τους διοργανωτές της συναυλίας, έτσι ώστε να οργανώσουν μία αντίστοιχη εκδήλωση, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την Τζωρτζίνα.

Κλείσιμο
Η εκπομπή Live News επικοινώνησε με τον διοργανωτή της εν λόγω συναυλίας, ο οποίος δήλωσε πως κανείς δεν τον πλησίασε για έναν τέτοιον σκοπό. «Σε εμάς δεν ήρθε ποτέ κανένας να ζητήσει αφιερωματική συναυλία. Εμείς πήγαμε, σαν εταιρεία, κάναμε τη συναυλία μας, όπως κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, και φύγαμε. Στη συγκεκριμένη συναυλία στην Πάτρα, σε εμάς δεν ήρθε κανένας, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ποτέ εμένα δεν με προσέγγισε κανένας, ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοργανωτής της συναυλίας.

Τι λέει ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Έχω χάσει τα παιδάκια μου, το καταλαβαίνετε; Έχω χάσει τα παιδάκια μου, τα οποία μου τα έχουν διαπομπεύσει. Τρεις ψυχούλες τις έχουν διαπομπεύσει. Τι να κάνω εγώ τώρα; Πες τε μου τι να κάνω. Θα μου φέρει εμένα τα παιδάκια μου πίσω; Δεν μου τα φέρνει κανένας από αυτούς που βγαίνουν. Φωνάζει και ωρύεται η Ρούλα τόσο καιρό ότι θα σας πω μόνο για την Μαλένα, πριν καταλήξει το παιδί μου είχε πάει η νοσηλεύτρια και είχε δώσει φάρμακο για το στομάχι. Οι δικαστές εκεί των πάνελ κάλεσαν τη νοσηλεύτρια να της κάνουν μία ερώτηση; Κανένας δεν την κάλεσε αυτή ποτέ, αλλά πάνε και ψάχνουν άλλα πράγματα ώστε να βγάλουν τη Ρούλα φόνισσα και δολοφόνισσα την ανεβάζουν» ξέσπασε ο πατέρας της 33χρονης μητέρας των παιδιών, όπως γράφει το thebest.gr.

«Δεύτερον, που θέλω να σας πω, σε όλα αυτά που συμβαίνουν, βγήκαν και είπαν ότι έγινε ένας φιλικός αγώνας μεταξύ της Παναχαϊκής και των παλαίμαχων του Eθνικού Πειραιώς. Ο αγώνας δεν ήταν μόνο για την Τζωρτζίνα, ήταν και το Άσυλο Ανιάτων. Το γράφουν επάνω τα εισιτήρια του μπλοκ, αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Προ καιρού από πρωτοβουλία μία η δύο κυρίες κάνανε κίνηση να ανοιχτεί λογαριασμός για την Τζωρτζίνα και να βάζει ο κόσμος λεφτά, τα παιδιά μου δεν το δέχτηκαν αυτό, γιατί δεν είναι επαίτες. Dεν το δέχτηκαν, παρ’ όλα αυτά που λένε, και δεν αγόρασε, δεν κάνανε δηλαδή τον αγώνα η Παναχαϊκή, για να αγοράσει ο Μάνος μηχανή».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί δεν επέτρεπαν σε κανέναν άλλον, εκτός από τη μητέρα των κοριτσιών να βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού. «Το παιδί δεν ανέβαινα ποτέ να το δω, γιατί δεν επιτρεπόταν. Λόγω του κορωνοϊού δεν επέτρεπαν σε άλλο, εκτός από τη μάνα του, που λένε όλοι μόνο η μάνα του ήταν εκεί. Φυσικά η μάνα του, γιατί κάποιος έπρεπε να πάει να δουλέψει. Ποιος στη δική μας λαϊκή τάξη μπορεί να τα αντιμετωπίσει χωρίς να δουλεύει;».

«Το σπίτι μας είναι σαν νεκροταφείο. Εάν ο κ. Κατερινόπουλος έχει πιο βάσιμες πληροφορίες, ας τα δώσει στην αστυνομία να το κοιτάξουν. Εγώ δεν πήγα να δω εάν το παιδί μου ήταν γρατσουνισμένο, εγώ πήγαινα για να το φιλήσω κρύο, γιατί πριν από λίγο έτρεχε και μου έλεγε "παππού" στην πλατεία και έτρεχε στην αγκαλιά μου. Για ποιες αμυχές να κάτσω να δω;» κατέληξε, ζητώντας σεβασμό στα παιδιά που χάθηκαν...

Ειδήσεις σήμερα:

Στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας οι απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας - «Δεν υπάρχει κανένα σύνδρομο», λένε οι γιατροί

Η άνεργη με εισόδημα 250.000 ευρώ και άλλες ιστορίες βορείων προαστίων

Κλιμακώνεται η ρωσική εισβολή μετά το αδιέξοδο της Αττάλειας - Tα διλήμματα για Πούτιν και Ζελένσκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης