Ο «Δίας» ξετρύπωσε συσκευασίες με κάνναβη στην Καβάλα

Ο «Δίας» ξετρύπωσε συσκευασίες με κάνναβη στην Καβάλα

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας

Kavala-kannabi
Έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Άγιου Λουκά Καβάλας, ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου ένας αλλοδαπός ο οποίος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του μία συσκευασία η οποία περιείχε ναρκωτικά.

Αρχικά, κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,9 γραμμαρίων, όμως στη συνέχεια ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών “Δίας” ερεύνησε το σπίτι του δράστη και ξετρύπωσε άλλες δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 159,4 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακρίβειας και ένα μεταλλικό τρίφτη. Όλα κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στη Λήμνο

Στο μεταξύ, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μύρινας στη Λήμνο, προχώρησαν στη σύλληψη δυο Ελλήνων ηλικίας 31 και 35 χρόνων, όταν τους έκαναν σωματική έρευνα και στην κατοχή του 31χρονου βρήκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,93 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Παράλληλα, σε έρευνα στην κατοικία του 35χρονου βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 34,78 γραμμαρίων, ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, τρία χάπια της ουσίας αλπραζολάμη χωρίς ιατρική συνταγή και κατασχέθηκαν 150 ευρώ προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών, κατηγορία με την οποία οι δυο άνδρες παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε για μισή ώρα η Εθνική Οδός από Οινόφυτα έως γέφυρα Καλυφτάκη λόγω της πυκνής χιονόπτωσης

Ιατροδικαστής Λέων: Να ερευνηθεί η ασφυξία ως αιτία θανάτου για τη Μαλένα και την Ίριδα από την Πάτρα

Δημήτρης Ταϊρίδης στο MasterChef: «Νομίζουν ότι εγώ θα χάσω το ηθικό μου ή ότι έχω τάσεις αρχηγού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης