Ωδικά πτηνά η λεία ληστείας και κλοπών στον Βόλο!

Ωδικά πτηνά η λεία ληστείας και κλοπών στον Βόλο!

Οι δράστες γρονθοκόπησαν  ηλικιωμένο άνδρα και του άρπαξαν κλουβί με 18 καρδερίνες

kanarinia
Απίστευτη τροπή πήρε η έρευνα που ακολούθησε την σύλληψη ενός 46χρονου Έλληνα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από μια 65χρονη ότι είχε τρυπώσει στο διαμέρισμά της στον Βόλο από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα το απόγευμα της Τρίτης και είχε αρπάξει από ένα κομοδίνο 40 ευρώ και μια γυναικεία τσάντα που περιείχε 30 ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες.

Ο δράστης εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη αλλά, εκτός από τα διαρρηκτικά εργαλεία που βρήκαν στην κατοχή του οι αστυνομικοί, κατάσχεσαν και ένα κλουβί ωδικών πτηνών το οποίο οδήγησε σε άλλα μονοπάτια την προανάκριση... Όπως προέκυψε, το ίδιο μεσημέρι ο 46χρονος μαζί με έναν 43χρονο συνεργό του αναρριχήθηκαν στην ταράτσα της κατοικίας ενός 78χρονου και έκλεψαν το κλουβί που είχε μέσα... 18 καρδερίνες! Μάλιστα, όταν ο ηλικιωμένος τους πήρε είδηση, τον γρονθοκόπησαν και τον τραυμάτισαν στο χέρι και το σώμα με ένα κατσαβίδι για να του ξεφύγουν!

Παράλληλα, αποκαλύφθηκε ότι και τα ξημερώματα της Τρίτης, οι δράστες είχαν παραβίασαν την αποθήκη ιδιοκτησίας ενός 74χρονου και είχαν κλέψει δύο καναρίνια! Στην Ασφάλεια κλήθηκαν και τα τρία θύματα, τα οποία αναγνώρισαν τους δράστες που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και τους ασκήθηκε δίωξη για ληστεία και κλοπή. Ωστόσο, τα ωδικά πτηνά δεν έχουν βρεθεί ακόμη και ερευνάται αν τα διέθεσαν προς πώληση και σε ποιους!



Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός στα 74 του χρόνια ο Αμερικανός ρόκερ Meat Loaf

Τριπλασιασμό κρουσμάτων ως τα μέσα Φεβρουαρίου προβλέπει ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας

Μικρότερο κίνδυνο να μολυνθούν ή να νοσηλευτούν, έχουν όσοι έκαναν το Moderna

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης