Κρήτη: Ζωοκλέφτης άρπαξε on camera 80 πτηνά αξίας!

Κρήτη: Ζωοκλέφτης άρπαξε on camera 80 πτηνά αξίας!

Ο δράστης δεν είχε αντιληφθεί ότι υπήρχε κλειστό κύκλωμα και πάρκαρε σαν.. κύριος δίπλα στον φράχτη και άρχισε να βάζει τα πουλερικά μέσα σε τσουβάλια τα οποία είχε μαζί του

kleftis
Δεν έχει προηγούμενο η ζωοκλοπή που κατέγραψαν καρέ- καρέ οι κάμερες ασφαλείας στο μετόχι ενός επιχειρηματία στην Άνω Χερσόνησο στην Κρήτη, από έναν άνδρα ο οποίος φόρτωνε επί μια ώρα και δέκα λεπτά στο αυτοκίνητό του κότες, χήνες, μανδαρίνους, πέρδικες, παγόνια και φασιανούς!

Προφανώς, ο δράστης δεν είχε αντιληφθεί ότι υπήρχε κλειστό κύκλωμα και πάρκαρε σαν.. κύριος δίπλα στον φράχτη, βγήκε χωρίς να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και άρχισε να βάζει τα πουλερικά μέσα σε τσουβάλια τα οποία είχε μαζί του! Αφού άρπαξε συνολικά περίπου 80 πτηνά, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο επιχειρηματίας έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε πως τα πτηνά είχαν εξαφανιστεί, ωστόσο γρήγορα είδε ότι ο δράστης είχε καταγραφεί πεντακάθαρα από τις κάμερες. Αμέσως παρέδωσε το οπτικό υλικό στην Αστυνομία, ενώ παράλληλα επικήρυξε τον ζωοκλέφτη με 300 ευρώ. Η έρευνα προχώρησε άμεσα και, σύμφωνα με τη «Νέα Κρήτη», ο δράστης ταυτοποιήθηκε και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ζωοκλοπή.

Βίντεο ντοκουμέντο απο απίστευτη κλοπή πτηνών σε μετόχι στην Άνω Χερσόνησσο
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα: 

Μέρκελ καλεί Ευρώπη: «Κλείστε τα σύνορα στους Βρετανούς τουρίστες!» - Αντιδρούν Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία

Από αύριο ξεκινά η σταδιακή πίστωση των αναδρομικών για 200.000 συνταξιούχους

Οι 7 λόγοι που φέρνουν «έκρηξη» στην κτηματαγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης