«Ράδιο Αρβύλα»: Η... ηθικολογία τους γύρισε «μπούμερανγκ» - Το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου εκθέτει τον Κανάκη και την παρέα του

«Ράδιο Αρβύλα»: Η... ηθικολογία τους γύρισε «μπούμερανγκ» - Το σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου εκθέτει τον Κανάκη και την παρέα του

Ο Κανάκης και η παρέα του έφτιαξαν «όνομα» με αμφιλεγόμενο χιουμοριστικό στιλ και τώρα αντιμετωπίζουν τη μοίρα των δικών τους «θυμάτων» -Οι αποκαλύψεις τούς ανάγκασαν να κινηθούν δικαστικά κατά του πρώην συνεργάτη τους

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
arvila-main3
Στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκπομπές πολιτικής σάτιρας, όπως το «Saturday Night Live», που έκανε μέχρι και τα πορτοκαλί μαλλιά του Τραμπ να κοκκινίζουν, ή το «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», που το καυστικό χιούμορ του σπάει τσιμέντα πιο εύκολα και από κομπρεσέρ στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν.

Στην Ευρώπη πάλι διαπρέπουν εκπομπές όπως το «Spitting Image» του BBC στη Βρετανία, το οποίο παρουσιάζει την Ντάουνινγκ Στριτ σαν σκηνή επιθεώρησης, ενώ στη Γερμανία υπήρχε η επιδραστική, έστω και με αμφιλεγόμενες μεθόδους, εκπομπή του Γιαν Μπόμπερμαν, που διέσυρε τον Ερντογάν και ξεπουπούλιαζε τον νεοαυτοκρατορικό ιδεασμό των Γερμανών πιο γρήγορα κι από εργαζόμενους σε ορνιθοτροφείο στο τέλος της βάρδιάς τους.

Η πολιτική σάτιρα είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό είδος talk sow, γι’ αυτό και το κενό της Μαλβίνας Κάραλη αποδείχτηκε δυσαναπλήρωτο, ο Λάκης Λαζόπουλος κάηκε στον χυλό με τον οποίο νωρίτερα καυτηρίαζε επιλεκτικά πολιτικές εξουσίες και ξαφνικά κρεμαστήκαμε από το medium rare χιούμορ των «Ράδιο Αρβύλα».

Trailer_GreenFour_00_00_40_13_Still009_-_Αντιγραφη


Kρύα ανέκδοτα

Ενα σχήμα άγαρμπων stand up comedy που έφτιαξαν «όνομα» με ένα αμφιλεγόμενο χιουμοριστικό στυλ, αλλά τώρα αντιμετωπίζουν την ίδια μοίρα των δικών τους «θυμάτων»: ο ένας εκ των τεσσάρων βασικών συντελεστών της εκπομπής, ο έχων τον ρόλο του «αγαθού με τα κρύα ανέκδοτα και την αφέλεια του μονίμως χαζά απορημένου» Στάθης Παναγιωτόπουλος ενεπλάκη σε μία δύσοσμη υπόθεση κακοποιητικής συμπεριφοράς. Δημοσιοποίησε πορνογραφικό υλικό με πρώην σύντροφό του, η οποία δεν είχε δώσει καμία συγκατάθεση για τούτο και προσπαθεί επί τρία χρόνια να βρει λύση στα δικαστήρια, προσκρούοντας στη διεστραμμένη αλαζονεία ενός τηλεοπτικού ψώνιου, το θράσος του οποίου έφτασε μέχρι να επιμένει σε ένα παρανοϊκό revenge porn, ενώ παντρεύτηκε μόλις πριν από δύο μήνες!

Κλείσιμο
Η αποκάλυψη αυτή οδήγησε τον αρρωστημένο δήθεν κωμωδό εκτός εκπομπής, με τους άλλοτε στενούς του φίλους και συνεργάτες (Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση) να τον καταδικάζουν, να δηλώνουν ότι δεν είχαν την παραμικρή γνώση και να κινούνται και δικαστικά εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι προκάλεσε τεράστια βλάβη στο τηλεοπτικό τους προϊόν. Η εκπομπή διακόπηκε λίγο νωρίτερα από το προγραμματισμένο για τις γιορτές, με τη δέσμευση να επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα στις 20 Ιανουαρίου, αλλά και με μία σκιά επιφύλαξης για το εάν πράγματι θα επιστρέψει.

Ράδιο Αρβύλα - Ανακοίνωση


Και αυτό γιατί πολλά στόματα ανοίγουν στο μεταξύ, φανερώνοντας ότι η ιστορία με το βιαίως δημοσιευμένο βίντεο της άτυχης κοπέλας είναι μάλλον η κορυφή του παγόβουνου μιας διεστραμμένης συμπεριφοράς. Διάφορες καταγγελίες με παρενοχλήσεις και άλλα «ανδραγαθήματα» τέτοιου είδους από τον Παναγιωτόπουλο βλέπουν στο μεταξύ το φως της δημοσιότητας, ενώ υπήρξε και μαρτυρία πρώην εργαζόμενης στους «Ράδιο Αρβύλα», σύμφωνα με την οποία όλοι στην παρέα γνώριζαν ότι ο τύπος ήταν κολοσσιαίος πέφτουλας, ένας απροσάρμοστος που παρενοχλούσε με τις γλοιώδεις σεξιστικές συμπεριφορές του.

Πρώην εργαζόμενη των «Ράδιο Αρβύλα» καταγγέλλει: Ήξεραν όλοι ότι ο Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε


Ειδικά εάν ισχύουν ότι είχε αμέτρητα βίντεο και φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες, κάτι που αποδεικνύει ότι πρόκειται για αρρωστημένη προσωπικότητα και καθ’ έξιν πρακτική. Ο εκκωφαντικός θόρυβος, που προκάλεσε η υπόθεση ήταν αναμενόμενος, καθώς οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν είναι μία εκπομπή της σειράς. Τα βιαστικά φτιαγμένα σκετς, με τις ρηχές εμπνεύσεις, που τσαλαβουτούσαν με ευκολία στην τρας πλευρά της δημόσιας και της τηλεοπτικής ζωής, έγιναν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η πιο hot και πετυχημένη τηλεοπτική εκπομπή πολιτικής σάτιρας.

Η εκτόξευσή τους, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, στην κορυφή της τηλεθέασης, οφειλόταν κυρίως στην έλλειψη ανάλογων εκπομπών, που να διακωμωδούν τα καθημερινά ευτράπελα της κοινωνικής και τηλεοπτικής ζωής ή τις αστοχίες της πολιτικής εξουσίας, παρά στη δική τους εφευρετικότητα, σε κάποιο δηκτικό χιούμορ και στην εμβάθυνση επί των δρώμενων. Ετσι κι αλλιώς, η συνταγή παρέμενε η ίδια απ’ όταν η εκπομπή τους προβαλλόταν μεταμεσονύχτιες ώρες και ήταν πρωτίστως ψυχαγωγική, με κρυόπλαστα μα εύπεπτα αστεία, απίστευτες αλλά ευχάριστα δοσμένες κοινοτοπίες και κακόγουστες φάρσες, που όμως διέγειραν σαδιστικά τις ασυνείδητες τάσεις ενός κοινού προς τον αδηφάγο κανιβαλισμό.

DSC_8922_-_Αντιγραφη


Με τα χρόνια κατάφεραν να γίνουν οι ίδιοι οι δημιουργοί του «Ράδιο Αρβύλα» γνώριμες και οικείες περσόνες, που η τηλεοπτική τους παρουσία προκαλούσε από μόνη της και χωρίς κατ’ ανάγκην να βελτιώσουν το χιούμορ του, ευθυμία και ευχάριστη διάθεση στο τηλεοπτικό κοινό.

Η μετάβαση από το αμιγώς ψυχαγωγικό και διασκεδαστικό πεδίο σε ρόλο σατιρικών σχολιαστών επί παντός του επιστητού και η μετακίνησή τους από τις αραιές νυχτερινές τηλεοπτικές ώρες στην πολυσύχναστη prime time ζώνη, την 8η βραδινή για την ακρίβεια, άλλαξε τα δεδομένα.

Η απροσδόκητα μεγάλη επιτυχία επέδρασε και στη δική τους τηλεοπτική συμπεριφορά. Μετατράπηκαν με περισσή σπουδή σε κήνσορες, στηλιτεύοντας τους πάντες και τα πάντα. Ο στόμφος και το καταγγελτικό ύφος, με την ανάλογη αυστηρότητα και την επιβαλλόμενη, εκ του είδους αυτής της ρητορικής, απολυτότητα κυριάρχησαν με τον καιρό. Το άτεγκτο ύφος και η ανηλεής -ενίοτε, δικαιολογημένη και επιβεβλημένη- διάθεση για αποδόμηση και καταδίκη κάθε «στραβής» εκ μέρους της εξουσίας, έγιναν σήμα κατατεθέν.

Επικαλούμενοι δε την αρχή ότι η σάτιρα δεν έχει όρια -έχει όμως, ή πρέπει να έχει αισθητική και πάντως κανόνες, κάτι που ξεχνούσαν με ευκολία- εκμεταλλεύονταν την ελευθεριότητας της έκφρασης που περιβάλλει την τέχνη και συχνά έκαναν κατάχρηση, εάν δεν βυσσοδομούσαν κιόλας.

Σε μία εποχή αγριοτήτων γενικώς και πανδημικών αδιεξόδων ειδικώς, το αντισυστημικό concept απέκτησε φανατικούς φίλους. Το επιτηδευμένα αντεξουσιαστικό στίγμα και το ενίοτε κραυγαλέο μα και συχνά γοητευτικό, εναλλακτικό στυλ έφτιαξαν κοινό.

Την ευκαιρία και το πεδίο τα βρήκαν την άνοιξη του 2020, στο OPEN TV, το οποίο ψαχνόταν για μία αντισυμβατική κίνηση που θα το έβαζε στον σκληρό τηλεοπτικό ανταγωνισμό. Μετά από μία σεζόν και αφού είχαν καταφέρει να κάνουν αρκετές φορές άνω κάτω το πολιτικό σκηνικό, οι «Ράδιο Αρβύλα» έγιναν περιζήτητοι.

Οι μέρες της τηλεοπτικής ανομβρίας που τους ταλαιπώρησαν μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ τον Μάιο του 2019 και για ενάμιση χρόνο, έδωσαν τη θέση τους στη γη της επαγγελίας, που εμφανίστηκε μπροστά τους με τα όσα έκαναν στο OPEN. Πολλά κανάλια τους χτύπησαν την πόρτα, δηλώνοντας την προθυμία τους όχι μόνο να πληρώσουν αδρά, αλλά και να προσαρμόσουν και να «κουμπώσουν» το πρόγραμμά τους στη δική τους εκπομπή. Οι ίδιοι επέλεξαν τελικά να επιστρέψουν στην παλιά τους τηλεοπτική στέγη, τον ΑΝΤ1, από τον οποίο ξεκίνησαν την καριέρα τους ως «Ράδιο Αρβύλα» τον Απρίλιο του 2008 και στον οποίο παρέμειναν για δέκα ολόκληρα χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Με την εκπομπή αυτή στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 κατέκτησε φέτος την κορυφή της τηλεθέασης.

Μόνο που η πολιτική σάτιρα είναι το πιο απαιτητικό και πιο δύσκολο είδος τηλεοπτικής εκπομπής. Ετσι κι αλλιώς, η συνεχής κριτική, η διακωμώδηση των πάντων, συχνά έως τα όρια του διασυρμού και της χλεύης, μπορεί να απέχει από την ισοπεδωτική και άδικη αντιμετώπιση, την προσβολή και την ανθρωποφαγία ελάχιστα. Συχνά έμοιαζαν σαν να πατούν σε ένα λεπτό στρώμα πάγου που χώριζε αυτές τις δύο πλευρές. Ακόμα περισσότερο έδειχναν από τότε που εμφανίστηκαν στο OPEN, αλλά και τώρα στον ΑΝΤ1, μία πολιτική μονομέρεια που τους έκανε αγαπητούς στην αντιπολιτευόμενη πλευρά, αλλά προκαλούσε καχυποψία στην αντίπερα όχθη και ερωτηματικά στους ουδέτερους.

Screenshot_29


Mπούμερανγκ

Το κακό δεν είναι ότι κουνούσαν το δάχτυλο, έστω κι αν αυτό γινόταν συχνά με μία επιλεκτική διάθεση. Το νόημα άλλωστε της σάτιρας είναι να μπαίνει στη μύτη κάθε εξουσίας. Το κακό είναι να κουνάς το δάχτυλο ενώ αυτό δεν είναι και τόσο «καθαρό». Το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον έναν εκ των τεσσάρων δημιουργών της εκπομπής, τον «απερίσκεπτο», όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του για την πράξη διασυρμού μίας ανυποψίαστης κοπέλας που απλά έτυχε στο διάβα του, Στάθη Παναγιωτόπουλο, εκθέτει όλο το σχήμα της μέχρι πριν από λίγο «αυτάρεσκης και ηδονικά πετυχημένης παρέας».
Radio_PHOTO_02_-_Αντιγραφη


Και καταρρίπτει την ηθική νομιμοποίηση που θεωρούσαν ή και τους αναγνώριζαν πολλοί ότι έχουν να «δικάζουν» και να «καταδικάζουν» από τον τηλεοπτικό αέρα όποιον επιλέγουν και με όποιο κριτήριο τον επιλέγουν. Η ηθικολογία με την οποία έλουζαν τα κακώς κείμενα των κυβερνώντων, μα και κάθε εύκολου θύματος που συντριβόταν από την τηλεοπτική ερπύστρια, ενδεδυμένης με το ράσο του αναμάρτητου, γύρισε εντελώς ξαφνικά και με σαδιστική μανία μπούμερανγκ.

Η ειρωνεία την οποία εντόπισε ο υπουργός Ανάπτυξης και εκ των έμπειρων περί των τηλεοπτικών κανόνων Αδωνις Γεωργιάδης είναι αδυσώπητη για τους υπερφίαλους κωμικούς, που προσπαθούν μέρες τώρα να ξεφύγουν από τη μέγγενη που οι ίδιοι έχουν χρησιμοποιήσει σε βάρος άλλων. Ο κ. Γεωργιάδης αξίωσε από τους «Ράδιο Αρβύλα» να ζητήσουν συγγνώμη από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τη διαλυτική κριτική που της άσκησαν στην υπόθεση Λιγνάδη, με το επιχείρημα ότι όφειλε να γνωρίζει το ποιόν του κατηγορούμενου σήμερα για βιασμούς όταν τον τοποθετούσε καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο.

Ο κ. Αντώνης Κανάκης όταν ξέσπασε η υπόθεση Λιγνάδη, ζητούσε μετ´επιτάσεως την παραίτηση της κας Λίνας Μενδώνη για...

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis on Monday, December 13, 2021


Η φράση τότε του Αντώνη Κανάκη, ότι η υπουργός έπρεπε να ελέγξει τα πάντα για τον Λιγνάδη, επισημαίνοντας ότι οι ίδιοι στην εκπομπή τους περνούν από κόσκινο κάθε υποψήφιο συνεργάτη για να γνωρίζουν με ποιον δουλεύουν, ακουγόταν τώρα σαν «θεία τιμωρία». Ο επικεφαλής των «Ράδιο Αρβύλα» αφιέρωσε τις δύο εκπομπές που βγήκαν στον αέρα μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τον Παναγιωτόπουλο -οι οποίες χτύπησαν τρελή τηλεθέαση παρεμπιπτόντως, αφού κάθε «Κολοσσαίο» θα έχει πάντα κοινό- για να απαντήσει στον κ. Γεωργιάδη και να δικαιολογήσει γιατί ο ίδιος και οι άλλοι συνεργάτες του δεν γνώριζαν τίποτα για το «μπουμπούκι» που είχαν δίπλα τους 14 ολόκληρα χρόνια και το οποίο διατηρούσε επί σειρά ετών κανάλια πορνογραφικού περιεχομένου σε ανάλογες σελίδες!
Όσα έλεγε ο Κανάκης για την ευθιξία της Μενδώνη λόγω Λιγνάδη και έγιναν viral σήμερα- Θα παραιτηθεί;


Η άλλοτε σκασμένη στους γέλωτες σε βάρος άλλων παρέα επιχείρησε, προτού κλείσει αυτός ο κύκλος των εκπομπών της, να διώξει από πάνω της κάθε σκιά και ευθύνη, μπας και διασώσει το τηλεοπτικό της μέλλον και να μη μείνει με τη ρετσινιά μιας αναπάντητης απορίας για το εάν ήξερε ή όχι για τα καμώματα του «ανεκδοτάκια». Στο πλαίσιο αυτό, καταδίκασε αμέσως τις πράξεις και έδιωξε τον Παναγιωτόπουλο χωρίς δεύτερη κουβέντα και μάλιστα τώρα θα τον πάει και στα δικαστήρια.

Παράλληλα, επικοινώνησε με την κοπέλα-θύμα και της υποσχέθηκε κάθε βοήθεια. Ως εδώ καλά. Αλλά τα λογύδρια, είτε για να απαντήσει στον κ. Γεωργιάδη με το επιχείρημα «άλλο υπουργείο, άλλο σατιρική εκπομπή», είτε για να μεταφέρει τις ευθύνες της εγκληματικά «απερίσκεπτης» πράξης του άλλοτε φίλου και συνεργάτη της στην πλάτη της Πολιτείας, λειτούργησαν ως και ανάποδα. Το δηκτικό ύφος που συνόδευε τη δήλωσή τους ότι φταίει η Πολιτεία που δεν απαγορεύει την ανάρτηση πορνογραφικού υλικού σε ανάλογες σελίδες στο Διαδίκτυο, περισσότερο κι από απονενοημένο διάβημα προς την παγκόσμια κοινότητα, έμοιαζε πιο κρύο κι από τα ανέκδοτα του Παναγιωτόπουλου. Σημειωτέον ότι με αφορμή την υπόθεση, το υπουργείο Δικαιοσύνης μελετά πλέον τη μετατροπή του «εκδικητικού πορνό» σε κακούργημα, μία σκέψη που υπήρχε αλλά διατυπωνόταν και ως αίτημα μετά από πολλά παρόμοια περιστατικά το τελευταίο διάστημα.


Το μέλλον της εκπομπής

Επισήμως από τον ΑΝΤ1 έγινε γνωστό ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψουν κανονικά, όπως προβλεπόταν εξαρχής στις 20 Ιανουαρίου. Στην πραγματικότητα, όμως, κανείς, εκτός ίσως από το ίδιο το κανάλι και τους συντελεστές της εκπομπής δεν γνωρίζει, ούτε ποντάρει με σιγουριά ότι θα γίνει αυτό. Πρόθεση του καναλιού είναι σαφώς να συνεχιστεί η συνεργασία του με τους εναπομείναντες του «Ράδιο Αρβύλα». Ισως με την προσθήκη ενός ακόμα συνεργάτη, που να λειτουργήσει καταλύτης λήθης του προηγούμενου σχήματος.

Πιθανόν δε με άλλο σκηνικό, ίσως και άλλο όνομα εκπομπής, όπως εκτιμούν τηλεοπτικοί παράγοντες, που γνωρίζουν πώς διαμορφώνεται η σχέση του κοινού με τους τηλεοπτικούς αστέρες. Η κατάθεση αγωγής σε βάρος του συγκεκριμένου τύπου, που διέλυσε την εκπομπή, θεωρείται κίνηση πλήρους διαχωρισμού και σαφούς καταδίκης των χυδαίων πράξεών του. Σημειωτέον ότι ο ΑΝΤ1 είχε επενδύσει εξαρχής πολλά στους «Ράδιο Αρβύλα» και μέχρι να ξεσπάσει το σκάνδαλο είχε δικαιωθεί, καθώς η εκπομπή αυτή στην prime time ζώνη έφερε τον σταθμό πρώτο σε τηλεθέαση και κυρίαρχο στα δυναμικά κοινά.

Γι’ αυτό και στην ανακοίνωσή του το κανάλι περισσότερο ενδιαφέρθηκε να στηρίξει την εκπομπή και δήλωσε ότι «καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του “Ράδιο Αρβύλα” και “VINΥΛΙΟ”, η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Πάντως ο κόσμος, όπως έδειξαν οι αντιδράσεις που καταγράφηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι, στην καλύτερη περίπτωση για τους «Ράδιο Αρβύλα», μοιρασμένος. Είναι δεδομένο ότι η εμπιστοσύνη και η όποια καλή προαίρεση, ανεξάρτητα από το εάν άρεσε ή όχι η εκπομπή, έχουν κλονιστεί, ίσως και ανεπανόρθωτα για ένα πολύ μεγάλο μέρος του κοινού. Ακόμα και αν αποδειχτεί αδύνατο να τεκμηριωθεί η μία («γνώριζαν») ή η άλλη («δεν γνώριζαν») άποψη, η καχυποψία, η αμφιβολία και η σκιά που τους συνοδεύουν δύσκολα θα ξεπεραστούν.

_MG_9219_2


Η διαδρομή από το 2008

Η εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» έκανε πρεμιέρα στις 14 Απριλίου του 2008, μεταδιδόταν κάθε απόγευμα, ήταν σχετικά ανάλαφρη και με πολλή μουσική, ενώ οι βασικοί παρουσιαστές ήταν αρχικά οι Αντώνης Κανάκης και Γιάννης Σερβετάς, με πιο περιορισμένη συμμετοχή από τους Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Μουστάκα παρουσίαζαν κάποια βίντεο και θέματα, αλλά αποχώρησαν δύο χρόνια μετά. Παρά τις αρχικές ισορροπίες, με την πάροδο του χρόνου η εκπομπή επιφύλαξε ξεχωριστό ρόλο στον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ανέλαβε να λέει στην αρχή ένα ανέκδοτο, που θεωρούνταν «κρύο» και παιζόταν ένα ολόκληρο «νούμερο» με τις αντιδράσεις των άλλων όταν το άκουγαν. Το 2010 η εκπομπή μετακινήθηκε στις 11 το βράδυ, αλλά μεταδιδόταν πλέον μόνο δύο φορές την εβδομάδα και από τη σεζόν 2015-2016 μόνο κάθε Δευτέρα και από την επόμενη χρονιά κάθε δεκαπέντε ημέρες.

Ηδη η σχέση με τον ΑΝΤ1 είχε καταρρεύσει (συγκρούσεις κυρίως με τον Γιάννη Λάτσιο, προς τον οποίο λέγεται ότι είχαν σκαιότατη συμπεριφορά) και τους πρώτους μήνες της σεζόν 2017-18 προβλήθηκε μόνο ένα επεισόδιο, αν και προς το τέλος της περιόδου, από τον Μάρτιο και μετά, απέκτησε και πάλι δύο ημέρες προβολής την εβδομάδα. Τον Φεβρουάριο του 2019 μετακινήθηκε στον ΣΚΑΪ, όπου έμεινε λιγότερο από τέσσερις μήνες λόγω έντονων διαφωνιών με τους ιθύνοντες του σταθμού.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έμειναν στα αζήτητα για κάποιο καιρό και την άνοιξη του 2020 άρχισαν να προβάλλουν τις εκπομπές τους από δικό τους κανάλι στο YouΤube. Η νέα εκκίνηση έγινε από το OPEN στις αρχές του 2021, με τα υπόλοιπα να είναι γνωστά.



Ειδήσεις σήμερα:

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου», λέει ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΕΛ που δεν είχε κάνει εμβόλιο και νόσησε με κορωνοϊό

Άνοιξε η πλατφόρμα για τα δύο δωρεάν self test ανά πολίτη για τις γιορτές

Λογομάχησαν, έβγαλαν όπλα κι άρχισαν να πυροβολούν σε καφενείο στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης