Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο «αστειάτορας» με τα κρυφά βίτσια

Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο «αστειάτορας» με τα κρυφά βίτσια

Η πορεία του από τα σοκάκια της Θεσσαλονίκης στη hard rock, τα μουσικά περιοδικά, τις ραδιοφωνικές εκπομπές, την τηλεόραση και το εξοχικό της Αλοννήσου - Οι φήμες για προσφυγή στη Δικαιοσύνη και από δεύτερη κοπέλα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
panagiotopoulos_thema_xr
Mια σκοτεινή περσόνα έκρυβε ο «αγαθός χωρατατζής» του «Ράδιο Αρβύλα» Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες ημέρες από πρώην συντρόφους του ή απλές θαυμάστριες που τον γνώρισαν όταν ήταν ανήλικες. Τόσο σκοτεινή ώστε να φτάσει να δημιουργήσει προσωπικούς λογαριασμούς και κανάλια σε πορνογραφικά sites και εκεί να ανεβάζει βίντεο από τις ερωτικές συνευρέσεις του με γυναίκες που ερωτεύτηκαν τον «γλυκούλη» «Αρβύλα» που έγινε διάσημος λέγοντας τα «κρύα ανέκδοτα».

Του είχαν αποδώσει το παρατσούκλι «καφετζής», αφού όταν ο Κανάκης παρουσίαζε το συγκρότημα που φιλοξενούσε η εκπομπή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απαντούσε: «Εφτασεεεεε!». Μέχρι την περασμένη Δευτέρα φάνταζε σαν ένας καλοσυνάτος τύπος που κάνει πλάκες στους φίλους του για να γελάσουν.

Χρειάστηκε να αποκαλυφθεί η οδύσσεια μιας νεαρής κοπέλας που τον ερωτεύτηκε πριν από πέντε χρόνια και βίωσε τον απόλυτο εξευτελισμό από τον συγκεκριμένο άνθρωπο για να βγει στην επιφάνεια ο «άλλος» Παναγιωτόπουλος.
panagiotopoulos_thema_in__4_

Αυτόν που η νεαρή κοπέλα πίστεψε πως την αγαπούσε και έτσι τον άφησε να βιντεοσκοπήσει τις πιο ιδιωτικές τους στιγμές, χωρίς να φαντάζεται ότι θα γινόταν βορά στα μάτια χιλιάδων χρηστών του Διαδικτύου. Φρόντισε γι’ αυτό ο «καλός» της Στάθης, που την εξέθεσε σε πορνογραφικές ιστοσελίδες μέσα από τα κανάλια και τους λογαριασμούς που είχε δημιουργήσει, εκεί όπου «ανέβαζε» κατά κόρον φωτογραφίες και βίντεο από άλλες κοπέλες που συνευρέθηκαν μαζί του, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά. Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν ότι το πρόσωπο του ίδιου δεν φαίνεται πουθενά στα συγκεκριμένα βίντεο, εν αντιθέσει με αυτά των άτυχων γυναικών που υπέκυψαν στη γοητεία του τηλεοπτικού «καφετζή» των «Ράδιο Αρβύλα». Ενίοτε, όμως, έστελνε μια συγκεκριμένη φωτογραφία του σε γυναίκες που γνώριζε είτε στα social είτε από κοντά, στην οποία ποζάρει ολόγυμνος και χαμογελαστός.

Εχει φροντίσει μάλιστα να φαίνεται συγκεκριμένο μέλος του σώματός του, για να θαυμάσουν οι άτυχες υποψήφιες παρτενέρ του τα προσόντα του. Δυστυχώς, η συγκεκριμένη κοπέλα, της οποίας τα βίντεο κυκλοφορούν ακόμη, δεν ήταν η μόνη που υπέστη αυτό το μαρτύριο από τον 58χρονο ραδιοφωνικό παραγωγό, ο οποίος την Πέμπτη το βράδυ βγήκε με τη σύζυγό του για φαγητό σε ένα ταβερνάκι της Περαίας.
Εκεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ένιωσε πιθανότατα για πρώτη φορά ότι τον κοιτάζουν μετά τα αποκαλυπτήρια της δράσης του όχι επειδή είναι γνωστός, αλλά επειδή είναι ένας κακοποιητής. Μετά την αποπομπή του από τους «Ράδιο Αρβύλα», απολύθηκε και από τον Rock FM της Κύπρου με τον οποίο συνεργαζόταν, ενώ το επαγγελματικό του μέλλον φαντάζει πλέον μετέωρο.
pana-1
Κλείσιμο


Τα βίντεο της ντροπής

Η νεαρή κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έπεσε από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε ότι οι προσωπικές της στιγμές είχαν «ανέβει» σε πορνογραφικές ιστοσελίδες. Μόλις είκοσι μέρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση τους, ο τότε αγαπημένος της «φόρτωσε» υλικό με πρωταγωνίστρια την ίδια τον κόσμο των πορνογραφικών sites, υφαίνοντας την αρχή του δράματός της.Σε αυτό φαίνεται γυμνή σε ένα κρεβάτι να κάνει αυτό που ήθελε ο διάσημος σύντροφός της, αρχικά χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό της, το οποίο εμφανίζεται στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο. Ακολούθησαν και φωτογραφίες της, τριακόσιες στον αριθμό, που ανέβηκαν και αυτές, κάποιες από τις οποίες του είχε στείλει εκείνη και άλλες τις οποίες είχε τραβήξει ο ίδιος, άλλοτε με τη συγκατάθεσή της και άλλοτε εν αγνοία της. Τα ίδια έπαθαν και άλλες - όπως μια νεαρή κοπέλα που εμφανίζεται σε βίντεο, το οποίο πήρε επίσης τον δρόμο για το Ιντερνετ, να κάνει έρωτα με τον Παναγιωτόπουλο και μάλιστα υπό τις «σκηνοθετικές» οδηγίες μιας δεύτερης γυναίκας.

Οπως ακούγεται έντονα, άλλη μία κοπέλα ετοιμάζεται να καταφύγει στη Δικαιοσύνη για τη διαπόμπευση και το μαρτύριο που υπέστη από έναν άνθρωπο που η ίδια πίστευε ότι την είχε αγαπήσει. Μόνο που τελικά βρέθηκε να βλέπει σε πορνογραφικά sites αυτό που η ίδια νόμιζε ότι ήταν μια εντελώς προσωπική και ιδιωτική στιγμή.
panagiotopoulos_thema_in__1_
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρναγε τα καλοκαίρια του στην Αλόννησο. Πίσω από την αστεία εικόνα που ήθελε να πλασάρει υπήρχε μία πολύ σκοτεινή πλευρά

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Παναγιωτόπουλος, μετά τις αποκαλύψεις, προχώρησε σε μία δήλωση συγγνώμης προς την κοπέλα που τον οδήγησε στα δικαστήρια για τις αναρτήσεις των προσωπικών της στιγμών, θεωρώντας προφανώς ότι αυτό θα αρκούσε για να κλείσει η υπόθεση - και σε δεύτερο χρόνο, να περάσει στη λήθη.

Ωστόσο, δεν υπολόγισε ότι ακόμα και αν τα μεγάλα sites του πορνό κατεβάσουν κάποια βίντεο, αυτά εξακολουθούν να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, αφού κάποιοι χρήστες τα έχουν αντιγράψει και μπορούν με τη σειρά τους να μοιραστούν το περιεχόμενό τους.

Ο Παναγιωτόπουλος, λίγο πριν από τη δημοσιοποίηση των τρομερών καταγγελιών εις βάρος του, πριν από ενάμιση μήνα για την ακρίβεια, παντρεύτηκε στην Αλόννησο, το νησί όπου διατηρεί εξοχικό, το οποίο του χρησίμευσε σε αρκετές περιπτώσεις ως στούντιο για την καταγραφή των σκηνών που τα θύματά του θεωρούσαν «προσωπικές στιγμές».

Η κοπέλα που τον κατήγγειλε δήλωσε ότι πριν από τον γάμο είχε ενημερώσει την -τότε, μέλλουσα- σύζυγό του για τα καμώματα του Παναγιωτόπουλου στο Διαδίκτυο, για να εισπράξει την απάντηση ότι αυτό που έκανε «δεν ήταν σωστό»... Το 2019 ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δήλωνε έτοιμος για την υπέρβαση, έχοντας γνωρίσει, όπως έλεγε, τη γυναίκα της ζωής του: «Εδώ και μισό χρόνο, είμαι απολύτως ερωτευμένος, απολύτως δεσμευμένος και απολύτως ευτυχισμένος. Για όλα φταίει μια γυναίκα φυσικά, που λέει και το τραγούδι. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, θέλω δηλαδή, διότι θα μπορούσα να σου μιλάω για εκείνη όλη την ώρα. Θα σου πω απλώς ότι πρόκειται για τον καλύτερο άνθρωπο που γνώρισα ποτέ».

Στην ίδια συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real News» τόνιζε μάλιστα ότι αυτός είναι ο δεσμός που θα διαρκέσει ως το τέλος, κάτι που βεβαίως διαψεύστηκε. Η τότε «σχέση» του μάλλον δεν γνώριζε ότι ο αγαπημένος της δεν ήταν αντίστοιχα ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Και είναι φυσικά άγνωστο προς το παρόν αν ο Παναγιωτόπουλος ανέβασε στο Διαδίκτυο τις προσωπικές στιγμές του «καλύτερου ανθρώπου στον κόσμο», όπως χαρακτήριζε τη συγκεκριμένη γυναίκα...

Η ξένη μουσική

Εχουν περάσει 47 χρόνια από την ημέρα που ένας εντεκάχρονος πιτσιρικάς πέρασε την είσοδο του καταστήματος «Αφοί Λαμπρόπουλοι» στη Θεσσαλονίκη. Με γρήγορο βήμα πήγε κατευθείαν στο τμήμα των δίσκων και αναζήτησε το άλμπουμ των Deep Purple «Machine Head» που μόλις είχε κυκλοφορήσει. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πλήρωσε τις 180 δραχμές που στοίχιζε και έφυγε κρατώντας το σφιχτά στα χέρια του, μέχρι να φτάσει σπίτι για να το ακούσει.

Λάτρεψε την ξένη μουσική ο -γεννημένος στις 4 Μαρτίου του 1963- 58χρονος σήμερα ραδιοφωνικός παραγωγός-δημοσιογράφος, που ήρθε από πολύ μικρός σε επαφή με τη μουσική και τη θάλασσα. Οι γονείς του κατάγονται από την Αλόννησο, ένα νησί που αποτελούσε πάντα το καταφύγιό του, ειδικά τα καλοκαίρια. Εκεί εκτυλίχθηκε η ιστορία της άτυχης κοπέλας που τον ερωτεύτηκε.

Με σπουδές Αγγλικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο Παναγιωτόπουλος εργάστηκε σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία για μια περίπου δεκαπενταετία. Το πάθος του για τη μουσική, ειδικά για τη hard rock και το heavy metal, τον οδήγησε αρχικά στη συγγραφή βιβλίων και λίγο πριν από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 στη συνεργασία του με το «Ποπ+Ροκ». Ακολούθησαν κι άλλα μουσικά περιοδικά, εφημερίδες και φυσικά το ραδιόφωνο που τον έκανε κάπως γνωστό μέσα από τις εκπομπές του, γεγονός που, σύμφωνα με νεότερη καταγγελία, το εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε.

Μία από τις καταγγέλλουσες, η Ευγενία Μπαλωματή, ήταν μόλις 15 χρόνων το 2010 και «κολλημένη» με την εκπομπή του Παναγιωτόπουλου στον Imagine της Θεσσαλονίκης. Οταν παίρνει τηλέφωνο για να ζητήσει ένα τραγούδι, ο παραγωγός την προσκαλεί μαζί με την παρέα της, να πάνε να δον πώς βγαίνει η εκπομπή. Η συνέχεια είναι αποκαλυπτική για τα όσα της έκανε ο Παναγιωτόπουλος: «Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω “καλό μεσημέρι”. Μου λέει “φιλί;”. Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά “καλό μεσημέρι”. Μου λέει “δεν εννοούσα αυτό, φιλί;” Του λέω “δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι” και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει “δεν πειράζει”».

Η Ευγενία δεν το είπε παρά μόνο σε δύο φίλες της τότε. Ο Παναγιωτόπουλος ήταν ήδη μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» - μπορεί να ήταν ένας ρολίστας στη σκιά του Κανάκη και των υπολοίπων, αλλά είχε κι εκείνος το «φωτοστέφανο» της τηλεοπτικής δημοσιότητας...
panagiotopoulos_thema_in__3_
Mε τον Richie Blackmore

Η έπαρση

Η αναγνωρισιμότητα και η τηλεοπτική δόξα αλλάζουν τον άνθρωπο, πόσο μάλλον έναν τύπο που εμφανισιακά είναι μάλλον συνηθισμένος, όπως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Το 2006 έπειτα από διάφορες μουσικές εκπομπές που παρουσίαζε όπως το «Μεταλλουργείο» και το «Ραντάρ» αλλά και τη μαγειρική «Νηστικό Αρκούδι», η συμμετοχή του στην ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» είναι το momentum του Παναγιωτόπουλου.

Αργότερα, κάποιες συμμετοχές με μικρούς ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες φουσκώνουν κι άλλο το «εγώ» του, λένε άνθρωποι που τον έζησαν τα τελευταία χρόνια - και αυτό μόνο καλό δεν αποδείχθηκε για τις κοπέλες που έγιναν τα online θύματά του… Απολαμβάνει τις στιγμές που τον χαιρετάνε όλοι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ οι προτάσεις για να παίζει μουσική σε μπαρ και κλαμπ σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας πληθαίνουν.

Κάποιοι λένε ότι ο Παναγιωτόπουλος την έχει δει και συμπεριφέρεται σαν σταρ, κάτι που εν μέρει επιβεβαιώθηκε πριν από λίγα χρόνια στην παρουσίαση ενός βιβλίου, όταν έφτασε καθυστερημένος. Ηταν η εποχή που κυβερνούσε η «πρώτη φορά Αριστερά» του Αλέξη Τσίπρα: ο Παναγιωτόπουλος δηλώνει ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει δημόσια τη συγκυβέρνησή του με τον Πάνο Καμμένο.

Σε εκείνη την εκδήλωση, αν και έφτασε καθυστερημένος, πήγε και κάθισε στις πρώτες θέσεις: σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έλεγε σε όσους προσπερνούσε ότι το έκανε επειδή ήταν επώνυμος...


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Θετικοί στον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα δυο γερουσιαστές

Πώς «διαβάζει» το επιτελείο του Ανδρουλάκη την εντυπωσιακή άνοδο του ΚΙΝΑΛ στις δημοσκοπήσεις

Βροχές και καταιγίδες σήμερα - Πού θα σημειωθούν τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης