«Φοβήθηκα για τη ζωή μου», λέει ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΕΛ που δεν είχε κάνει εμβόλιο και νόσησε με κορωνοϊό

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου», λέει ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΕΛ που δεν είχε κάνει εμβόλιο και νόσησε με κορωνοϊό

«Θεωρώ ότι είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για να εμβολιαστούμε όλοι, ακόμη και σήμερα», έγραψε σε ανάρτησή του

Μπαμπης-Τσιαπαλας-1-900x600
Το δικό του μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΕΛ Μπάμπης Τσιαπάλας, ο οποίος φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και τελικά νόσησε από κορωνοϊό.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΑΕΛ χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 10 ημέρες στο νοσοκομείο.

Αφού κατάφερε να βγει νικητής, έσπευσε να μοιραστεί τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία με τους φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας πως «Μετά από όλα όσα είδα όμως ότι κάνει το εμβόλιο σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, θεωρώ ότι είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για να εμβολιαστούμε όλοι, ακόμη και σήμερα».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μια εβδομάδα από την στιγμή που νόσησα από Covid και φυσικά ήμουν σπίτι μου με όλα τα συμπτώματα, ανεμβολίαστος προφανώς, η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε και κατέληξα στην 10ημερη παραμονή μου στο Νοσοκομείο. Ήταν η χειρότερη εμπειρία που έζησα, τόσο για τον εαυτό μου όσο και για τους γύρω μου που έβλεπα να ταλαιπωρούνται. Φοβήθηκα για την ζωή μου, αλλά και για την ζωή πολλών ανθρώπων γύρω μου.

Πριν νοσήσω, φοβόμουν όπως αρκετοί, να κάνω το εμβόλιο, μήπως και πεθάνω από θρόμβωση ή άλλες παρενέργειες. Μετά από όλα όσα είδα όμως ότι κάνει το εμβόλιο σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, θεωρώ ότι είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για να εμβολιαστούμε όλοι, ακόμη και σήμερα. Ειδικά με τα εμβόλια mRNA τα οποία θεωρούνται ως πιο αξιόπιστα και για τις νέες μεταλλάξεις. Αποφάσισα να γράψω αυτά που πέρασα και με τις σκέψεις μου αυτές να καταφέρω να σώσω όσους είναι ακόμη δύσπιστοι με το εμβόλιο. Η τεχνολογία προχωρά και εμείς συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε πίσω από τον ήλιο. Παρακαλώ όλους όσους παραμένουν ανεμβολίαστοι, να αλλάξουν αμέσως στάση. Να είναι σίγουροι ότι θα είναι στάση ζωής. Αυτός ο ιός δεν παίζει και κανείς δεν ξέρει εάν θα τον περάσει ελαφρά ή όχι. Σκεφτείτε ότι για τον επόμενο μήνα κάνω προοδευτική θεραπεία με φάρμακα αλλά και οξυγόνο, προκειμένου να συνέλθω εντελώς. Θα μπορούσε να μην είχε συμβεί τίποτε απ’ όλα αυτά, εάν ήμουν εδώ και αρκετούς μήνες εμβολιασμένος, όταν έπρεπε δλδ. Έκανα τόσα ταξίδια με την δουλειά μου, που κάποτε θα την πατούσα, όπως κι έγινε. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο Θεός βάζει το χέρι του σε όλα αυτά, αρκεί όμως να έχουμε κι εμείς το μυαλό να σκεφτόμαστε ποιό είναι το καλό μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε σε όλα την επιφοίτηση.

Να είστε όλοι καλά και Καλές γιορτές χωρίς ανθρώπινες απώλειες δικών σας ανθρώπων.

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως κόλλησα και τα δύο μου παιδιά, ο μεγάλος μου 22, διπλά εμβολιασμένος, ο οποίος το πέρασε εντελώς ανώδυνα αλλά και ο μικρός που είναι στα 16 ανεμβολίαστος, το πέρασε επίσης πολύ χαλαρά, προφανώς και λόγω ηλικίας. Επειδή βλέπω ότι δεν κάνει πουθενά διακρίσεις ο ιός, άμεσος εμβολιασμός δικός μου και του παιδιού, για να είναι όλη η οικογένεια θωρακισμένη, γιατί τα χειρότερα έπονται, απ’ ότι λένε οι γιατροί τόσες μέρες μέσα στα νοσοκομεία περιμένοντας την “Όμικρον”».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «Τζόνι Λόρενς» του Cobra Kai ήταν «σχεσάκιας» στα εφηβικά του χρόνια - Δείτε το trailer της 4ης σεζόν

ΗΠΑ: Οι παίκτες του NHL δεν θα πάνε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου

Εκτός «Φάρμας» η Αναστασία Γκεργκελεζίου - Αποβλήθηκε για παράβαση των κανόνων - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης