Persona non grata o Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο - «Ράδιο Αρβύλα» το ταξίδι στο Μεξικό

Persona non grata o Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο - «Ράδιο Αρβύλα» το ταξίδι στο Μεξικό

Υβριστικά συνθήματα εναντίον του και αφίσες στο νησί τον καλούν να μην ξαναπατήσει το πόδι του εκεί - Ο πρώην «καφετζής» της παρέας του Αντώνη Κανάκη δεν... απέδρασε στο Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του, η οποία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

panagiotopoulos_main2
Μάλλον θα χρειαστεί πολύ θάρρος ή θράσος για να πατήσει ξανά το πόδι του στην Αλόννησο ο σκοτεινός πρώην τηλεοπτικός «καφετζής» του Αντώνη Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα», που σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις δεν ταξίδεψε τελικά στο Μεξικό μαζί με την σύζυγό του.

Ο άνθρωπος που «κρέμασε» χωρίς καμία αιδώ ιδιωτικές στιγμές με πρώην συντρόφους του σε πορνογραφικά site και δέχεται σωρεία καταγγελιών για τα άρρωστα πεπραγμένα του, βρίσκεται μαζί με την σύζυγό του ακόμα στην Θεσσαλονίκη και όχι στην Τουλούμ.

panagiotopoulos_thema_in__1_
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρναγε τα καλοκαίρια του στην Αλόννησο. Πίσω από την αστεία εικόνα που ήθελε να πλασάρει υπήρχε μία πολύ σκοτεινή πλευρά



Η συγκεκριμένη πόλη θεωρείται ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα της χώρας μαζί με το Κανκούν, ιδανικά και τα δύο για να αποδράσει ένα ζευγάρι που θέλει να περάσει Χριστούγεννα με μπάνια και ηλιοθεραπεία σε ένα τροπικό παράδεισο.

Αυτό που ακούγεται έντονα στην Θεσσαλονίκη από ανθρώπους που ξέρουν τον τηλεοπτικό «αστειάκια» με τις άρρωστες ορέξεις και φανατικό θιασώτη ταινιών πορνό, είναι ότι οι διακοπές του Παναγιωτόπουλου που δεν έγιναν τελικά, ήταν προγραμματισμένες.

Κλείσιμο
panagiotopoulos_thema_xr


Η συγκεκριμένη απόδραση φέρεται να ήταν το γαμήλιο ταξίδι που είχε σχεδιάσει μαζί με την σύζυγο του, χωρίς φυσικά να έχει υπολογίσει τα αποκαλυπτήρια για το ποιόν και την δράση του που έφεραν τα πάνω-κάτω.

Επί της ουσίας ήταν αυτά που προκάλεσαν «σεισμό» μετά την πρώτη καταγγελία μιας πρώην συντρόφου του, την οποία γνώρισε πριν πέντε χρόνια στην αγαπημένη του Αλόννησο.

Μόνο που πλέον ο εν λόγω τύπος μόνο αγαπητός δεν είναι στο νησί από όπου κατάγεται, αφού τα τελευταία 24ωρα σε διάφορα μέρη κάποιοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του και ανήρτησαν αφίσες στις οποίες εκτός από αυτά που του σέρνουν κυριαρχεί και η λέξη «φύγε».

Επίσης μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τις νέες καταγγελίες και την εισαγγελική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για ανάρτηση κι άλλων ροζ βίντεο ο ραδιοφωνικός παραγωγός θεωρείται persona non grata σε ένα μέρος με το οποίο έχει ταυτιστεί.

Η θύελλα και η σύζυγος

Κάποιοι ήδη στοιχηματίζουν ότι πολύ δύσκολα θα πατήσει ξανά το πόδι του εκεί, παρότι δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά με ένα μπαράκι που διατηρεί εκεί, αφού το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι πολύ βαρύ.
Την ίδια στιγμή που οι κάτοικοι στην Αλόννησο τον «φτύνουν» ο ραδιοφωνικός παραγωγός σύμφωνα με φωτορεπόρτερ της Θεσσαλονίκης που μίλησε στο «Πρωινό» δεν ταξίδεψε τελικά στο Μεξικό.


Στιγμιοτυπο_2021-12-20__5_55_18_μμ


Τον είδε λέει ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητό του να οδηγεί την Κυριακή το μεσημέρι κοντά στην περιοχή που μένει μαζί με την σύζυγο του, η οποία φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην πόλη.

Η θύελλα που ξέσπασε ενάμιση μήνα μετά τον γάμο της με τον άνθρωπο που εξευτέλιζε γυναίκες που τον είχαν ερωτευθεί, διασύροντας τες σε πορνογραφικά site δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεάσει την νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με πηγές από το ευρύ κοινωνικό περιβάλλον της.

Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο λένε γνωστοί του Παναγιωτόπουλου, ότι πολύ δύσκολα πλέον θα μπορεί ο παραγωγός να κυκλοφορεί έξω μετά από τα όσα δημοσιοποιήθηκαν για την «άρρωστη» δράση του σε ότι αφορά τις πρώην συντρόφους του με την δημοσιοποίηση βίντεο από ερωτικές συνευρέσεις τους και γυμνών φωτογραφιών τους.

«Θα ήθελα πολύ να σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο πριν κάνουμε το οτιδήποτε, να σκεφτόμαστε τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν τα έργα και τα λόγια μας» είχε δηλώσει σε συνέντευξη του πριν από λίγα χρόνια αυτός ο ανεκδιήγητος όπως χαρακτηρίζεται τύπος.

panagiotopoulos_thema_in__4_


Την ίδια στιγμή βιντεοσκοπούσε και φωτογράφιζε γυναίκες που το ερωτεύθηκαν τον μπούλη των «Ράδιο Αρβύλα» που έγινε ευρύτατα γνωστός από την τηλεόραση.

Κάτι που τελικά εκμεταλλεύθηκε στον μέγιστο βαθμό για να ικανοποιεί τις «άρρωστες» ερωτικές διαστροφές του σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποιούνται καθημερινά και αφορούν την δράση του.
Μια δράση που όταν έγινε γνωστή οδήγησε στην αποκαθήλωση του Παναγιωτόπουλου από τον όποιο τηλεοπτικό θρόνο είχε στήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτοί που τον ξέρουν όχι μόνο δεν θέλουν να έχουν σχέση μαζί του αλλά εύχονται να μπορούσαν να διαγράψουν στιγμές που μοιράστηκαν μαζί του.

Ένας εξ αυτών ζήτησε ευγενικά αλλά επιτακτικά να «κατέβει» φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με τον Στάθη όταν ήταν πολύ πιο νέος η οποία δημοσιεύθηκε σε ρεπορτάζ για τον Παναγιωτόπουλο.

Όπως είπε δεν θέλει επ’ ουδενί να τον συνδέσουν με έναν άνθρωπο που φέτος όπως όλα δείχνουν θα γιορτάσει τα πιο μοναχικά και καταθλιπτικά Χριστούγεννα της ζωής του.




Ειδήσεις σήμερα:

Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε πεζό στην Χαλκίδα

Δείτε το αισθησιακό lap dance που χάρισε Νεοϋορκέζα αστυνομικός στον υπαρχηγό της και... τον έκαψε!

Επιστρέφουν παράνομοι μετανάστες στο Μπαγκλαντές για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια, λέει ο Μηταράκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης