Τηλεθέαση: Ο «πόλεμος» του τηλεκοντρόλ - Ποια κανάλια επέλεξαν οι τηλεθεατές

Τηλεθέαση: Ο «πόλεμος» του τηλεκοντρόλ - Ποια κανάλια επέλεξαν οι τηλεθεατές

Συγκριτικά στοιχεία ανά ημέρα και ανά εκπομπή - Πώς διαμορφώθηκε το τηλεοπτικό τοπίο την εβδομάδα που μας πέρασε - Δείτε όλα τα στοιχεία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας μέσα από διαφωτιστικά και κατανοητά Infographic

mketa2A
Το protothema.gr παρουσιάζει τις αλλαγές, διακυμάνσεις αλλά και σταθερές του τηλεοπτικού τοπίου μέσα από γραφήματα. Απλά, κατανοητά και με τρόπο που... διαφωτίζει όλους για τις επιλογές, τις προτιμήσεις και τις εκπομπές που trend-άρουν στο τηλεοπτικό κοινό.

Τρεις από τις πέντε καθημερινές την εβδομάδα που μας πέρασε, πρώτο κανάλι στις προτιμήσεις του δυναμικού κοινού -δηλαδή των τηλεθεατών ηλικίας 18-54 ετών- ήταν ο Ant1 και τις άλλες δύο ημέρες πρώτος στις προτιμήσεις όσων παρακολουθούν τηλεόραση ήταν ο Alpha. Το Σάββατο που μας πέρασε πρώτος στο δυναμικό κοινό ήταν ο Alpha, με ποσοστό οριακά μεγαλύτερο από τον Ant1, ενώ την Κυριακή ήταν ο ΣΚΑΙ που έλαβε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού. 

Η ρευστότητα, σε γενικές γραμμές, χαρακτηρίζει το τηλεοπτικό τοπίο, αν και υπάρχουν κάποια προγράμματα που κερδίζουν σταθερά το τηλεοπτικό κοινό. Ο «Σασμός» στον Alpha με 2η τη «Γη της Ελιάς» στο Mega και τις «Άγριες Μέλισσες», είναι οι τρεις σειρές μυθοπλασίας που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στη ζώνη του prime time. 



Ειδήσεις σήμερα:

Η δυναμική Ελληνίδα στο πλευρό του νέου προέδρου της Χιλής δεν θέλει να γίνει... Πρώτη Κυρία!

GNTM 4: Η Κυβέλη... κέρασε φαρμάκι Όλγα και Κωνσταντίνο και απόλαυσε το «νέκταρ» της νίκης - Δείτε βίντεο

«Συνέλαβε» τον άντρα της να την απατά από το κουδούνι της πόρτας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης