Αλεξανδρούπολη: Αυτός είναι ο συζυγοκτόνος - Σκότωσε στο ξύλο την 29χρονη Τζεβριέ

Αλεξανδρούπολη: Αυτός είναι ο συζυγοκτόνος - Σκότωσε στο ξύλο την 29χρονη Τζεβριέ

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα - Παρέμβαση της Εισαγγελίας για την τύχη των τριών παιδιών τους, ηλικίας 10, 8 και 3,5 ετών

dolofonos-alex-main
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε κατά του 30χρονου που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του Τζεβριέ Εδινερλί.


thima-aleksandroypoli-arthro
Πηγή: Alpha

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και πρόκειται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα πληροφορίες του protothema.gr υπήρξε παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών προκειμένου να μεταφερθούν τα τρία ανήλικα παιδιά σε ασφαλές περιβάλλον.

Ο 30χρονος Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, μουσουλμάνος Ρομά, φέρεται ότι κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους, η οποία μετά τον τελευταίο της ξυλοδαρμό έχασε την ζωή της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με συγγενή της κοπέλας, ο 30χρονος έκανε συστηματικά χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και χτυπούσε πολλές φορές την γυναίκα του. Προσπαθούσε να την αποκόψει από την οικογένεια της, ακόμη και από την ίδια της την μητέρα, προκειμένου να μην μάθουν όσα άσχημα συνέβαιναν εντός της συζυγικής τους εστίας. Ωστόσο κάποια πράγματα ήταν πολύ δύσκολο να κρυφτούν, για παράδειγμα, οι μελανιές σε όλο το σώμα της από τα βάναυσα χτυπήματά του.

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της Τζεβριέ.

Ο 30χρονος συζυγοκτόνος απαγόρευε στην άτυχη γυναίκα να έχει την οποιαδήποτε επαφή και με τους φίλους της. Της είχε απαγορεύσει να έχει κινητό τηλέφωνο και προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ίδιος παλαιότερα είχε εργαστεί για ένα χρονικό διάστημα, περίπου δυο μηνών, στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης.


Το χρονικό της τραγικής υπόθεσης

Κλείσιμο
Ο θάνατος της 29χρονης, εάν διαπιστωθεί πως ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της αποτελεί την 16η δολοφονία γυναίκας στην χώρα το 2021.Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού.

Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή. Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.Σήμερα το πρωί η δικηγόρος του κατηγορούμενου επικοινώνησε με το ΑΤ Αλεξανδρούπολης και ενημέρωσε ότι ο 30χρονος βρίσκεται στο γραφείο της και θέλει να παραδοθεί στις Αρχές. Οι αστυνομικοί απάντησαν ότι δεν έχουν ακόμα ένταλμα από τον Εισαγγελέα και πως θα τους ενημερώσουν μόλις το πάρουν στα χέρια τους. Στη συνέχεια, ο 30χρονος μαζί με τη δικηγόρο του, προσήλθαν αυτοβούλως στο ΑΤ για να ακολουθήσει η σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ όταν διαπίστωσε πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη σπλήνα της. Την ίδια στιγμή, οι γονείς της πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ενδεχομένως η κόρη τους έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

Σημειώνεται ότι η 29χρονη είπε στους τραυματιοφορείς, όταν εκείνοι την ρώτησαν πώς χτύπησε, ότι έπεσε από τις σκάλες και μάλιστα δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η αστυνομία, μετά την καταγγελία των γονέων της γυναίκας διέταξε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπου και διαπιστώθηκε ότι όντως φέρει χτυπήματα από ξυλοδαρμό.

Ο δράστης κλήθηκε να προσέλθει στο ΑΤ Αλεξανδρούπολης μετά από μήνυση που του υποβλήθηκε, προκειμένου να καταθέσει για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Χθες το πρωί, ο κατηγορούμενος επισκέφτηκε τη δικηγόρο του, Βασιλεία Μαρινάκη, για να συντάξει το απολογητικό του υπόμνημα. Ταυτόχρονα, επικοινώνησε με το νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την υγεία της συζύγου του. Τότε έμαθε ότι η κατάστασή της επιδεινώθηκε.


Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξανδρούπολη: «Την έδερνε κάθε μέρα» λέει συγγενής της 29χρονης που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ο σύζυγός της

Αδιανόητο περιστατικό στην Πιερία: Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες σε διευθυντή Γυμνασίου!

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Αποτελείωσε τον 66χρονο με αεροβόλο - Λέει ότι είναι άρρωστος σε τελικό στάδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης