Δολοφονία στη Γλυφάδα: «Ο 66χρονος ήταν κάτω μαχαιρωμένος και φώναζε "Βοήθεια"»

Δολοφονία στη Γλυφάδα: «Ο 66χρονος ήταν κάτω μαχαιρωμένος και φώναζε "Βοήθεια"»

Η μαρτυρία της γυναίκας που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ - Θύμα ο σύντροφος της μητέρας και δράστης ο γιος, που τον μαχαίρωσε την ώρα που έμπαινε στο χρωματοπωλείο της οικογένειας - Ο δράστης παραδόθηκε λέγοντας: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!»

glyfada-dolofonia-xromatopoleio-arthro
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας με θύμα 66χρονο άντρα στη Γλυφάδα.

Ο 66χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, στις έξι το πρωί, από τον 51χρονο γιο της συντρόφου του, όταν πήγε να ανοίξει την οικογενειακή επιχείρηση όπου εργαζόταν και αυτός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, πριν προλάβει να μπει στο χρωματοπωλείο, δέχτηκε επίθεση από τον γιο της συντρόφου του στην οποία και ανήκει το κατάστημα. Αρχικά άρχισαν να διαπληκτίζονται και στη συνέχεια ο 51χρονος, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 66χρονο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Σοκάρει η περιγραφή γειτόνισσας. Όπως περιγράφει «στις 6 τα ξημερώματα είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει ''βοήθεια'' και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».

"Ο άνθρωπος είχε σφυγμό" - Μαρτυρία για την δολοφονία στην Γλυφάδα

Κλείσιμο
Ο δράστης αφού σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του, πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

Δήλωση γειτόνισσας για την δολοφονία στην Γλυφάδα


Φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος 
IMG_3765
IMG_3767
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης