Κιλκίς: Με ένταλμα συνέλαβαν φυγόποινο διακινητή μεταναστών

Κιλκίς: Με ένταλμα συνέλαβαν φυγόποινο διακινητή μεταναστών

Του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών

διακινηση
Σε μια περιοχή του Κιλκίς, συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του τμήματος Παιονίας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, αλλά και καταδικαστική απόφαση.

Η απόφαση είχε εκδοθεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κιλκίς για την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και με αυτήν του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ο φυγόποινος θα οδηγηθεί πρώτα στην Θεσσαλονίκη για να απολογηθεί και έπειτα θα αποφασιστεί αν θα εκτίσει την ποινή του.

Συλλήψεις φυγόποινων σε Μεσολόγγι και Ορχομενό

Στο Μεσολόγγι, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς Αττικής για παραβίαση απορρήτων, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 μηνών.

Στον Ορχομενό Βοιωτίας, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν έναν Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Ειδήσεις σήμερα: 

Νέα μέτρα: Μπαράζ ελέγχων σε όλη τη χώρα και λουκέτο 60 ημερών σε κλαμπ στο Γκάζι

Για 2.000 ευρώ σκότωσε τη νονά και ευεργέτιδά του

Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Το προφίλ του άνδρα που σκότωσε τον 44χρονο στο ψιλικατζίδικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης