Το διωκτικό έγγραφο είχε εκδοθεί από τις ιταλικές αρχές με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ληστεία
Μάνος Τσαγκαράκης
Κακοποιός που αναζητούσαν οι αρχές της Ιταλίας ήταν ένας 37χρονος αλλοδαπός που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Ναύπλιο, το βράδυ της Πέμπτης και συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.
Το διωκτικό έγγραφο είχε εκδοθεί από τις ιταλικές αρχές με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ληστεία. Έτσι, ο 37χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου, ο οποίος δρομολόγησε τις διαδικασίες για να εκτελεστεί το Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και να εκδοθεί στην Ιταλία.
Συνέλαβαν διακινητή ναρκωτικών στην Βέροια
Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειαςέπεσε ένας Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων στην Βέροια και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Βέροιας για διακίνηση ναρκωτικών. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, κρατείται ώσπου να απολογηθεί για την κατηγορία που τον βαρύνει.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα