Με έναν ιδιαίτερο τρόπο γιόρτασαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίουστη Σαντορίνη, υψώνοντας τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία με γερανό.
Την πρωτοβουλία στη Σαντορίνη πήρε ο Γιάννης Συκινιώτης και ομάδα νέων του νησιού που μαζί με τον κ. Μανόλη Ορφανό και άλλους εκπροσώπους του νησιού με τη γαλανόλευκη κυματίζει περήφανη, όπως γράφει το cyclades24.gr.
Η σημαία, την οποία εμπνεύστηκαν μεταξύ άλλων ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης και ο Σύλλογος Ποντίων Σαντορίνης, κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία ομάδας Σαντορινιών και με τη βοήθεια εθελοντών και έχει βάρος 160 κιλά και μέγεθος 1.500 τετραγωνικά μέτρα.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.