Viral βίντεο από περιπολικό: Έκαναν 4 λεπτά από Κολωνό στο Παίδων για να σώσουν ένα παιδί

Viral βίντεο από περιπολικό: Έκαναν 4 λεπτά από Κολωνό στο Παίδων για να σώσουν ένα παιδί

«Το να περνάς την Αλεξάνδρας σε μποτιλιαρισμένο δρόμο με 180-200 χιλιόμετρα την ώρα, προφανώς ρισκάρεις τη ζωή σου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπολόγιζαν τη ζωή τους», λέει ο πατέρας του παιδιού

video12
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο δείχνει την αγνωνιώδη προσπάθεια των αστυνομικών να σώσουν ένα  παιδί μόλις 2 χρονών, το οποίο είχε πάθει αλλεργικό σοκ και δεν  είχε τις αισθήσεις του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι αστυνομικοί τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ανοίγουν μποτιλιαρισμένους δρόμους της Αθήνας, ώστε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάσει από τον Κολωνό μέχρι το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» εγκαίρως. Χαρακτηριστικό της τεράστιας προσπάθειας των αστυνομικών είναι ότι τελικά το ασθενοφόρο έφθασε στο νοσοκομείο μέσα σε μόλις 4 λεπτά!




Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1ydxfk8tix-sf)


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο πατέρας του παιδιού περιέγραψε τις στιγμές, λέγοντας: «Ενημερώθηκα από τη σύζυγό μου πως το παιδί δεν αναπνέει, έχει γίνει μπλε και έχει χάσει την επαφή με το περιβάλλον». «Όταν κάλεσε το ΕΚΑΒ και το 100, στήθηκε μια γέφυρα ζωής, την οποία διέσχισαν οι δυνάμεις ασφαλείας σε λιγότερο από 10 λεπτά, φτάνοντας και σε ταχύτητες των 180-200 χιλιομέτρων την ώρα».

Οι γιατροί ανέλαβαν το παιδί και το συνέφεραν, με τον πατέρα του να δηλώνει: «Το να περνάς την Αλεξάνδρας σε μποτιλιαρισμένο δρόμο με 180-200 χιλιόμετρα την ώρα, προφανώς ρισκάρεις τη ζωή σου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπολόγιζαν τη ζωή τους. Ρίσκαραν για να σώσουν το παιδί μου. Αυτό λέγεται ανθρωπιά».

Κλείσιμο
Όλα αυτά, έγιναν το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και στο βίντεο, που είναι μέσα από το περιπολικό της Άμεσης Δράσης, ακούγονται οι επικοινωνίες μεταξύ των αστυνομικών και του κέντρου, την ώρα που προσπαθούν να φτάσουν εγκαίρως στο νοσοκομείο, διότι κάθε δευτερόλεπτο ήταν κρίσιμο για τη ζωή του παιδιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο της εφορίας οι καταθέσεις του 2015!

Στις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία

Ξεκινά δραστηριότητα η Starlink του Έλον Μασκ στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης