Επεισόδιομε έναν τραυματία σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους.
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες άγνωστος προσπάθησε να αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο από ένα 45χρονο και στη συνέχεια τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν χαρτοκόπτη.
Τον τραυματία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο οποίος έφερε τραύμα στο θώρακα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.