Κορωνοϊός - Ζάκυνθος: Ιταλοί «έσπασαν» την καραντίνα και προσπάθησαν να φύγουν από το νησί

Κορωνοϊός - Ζάκυνθος: Ιταλοί «έσπασαν» την καραντίνα και προσπάθησαν να φύγουν από το νησί

Η αστυνομία συνέλαβε τους νεαρούς τουρίστες στο αεροδρόμιο και τους οδήγησε πίσω στο ξενοδοχείο - Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα

zakynthos
Τέσσερις Ιταλοί τουρίστες οι οποίοι είχαν διαγνωσθεί θετικοί στον κορωνοϊό και φιλοξενούνταν σε ένα από τα δύο ξενοδοχεία αναφοράς στην Ζάκυνθο, αποφάσισαν να σπάσουν την καραντίνα και να προσπαθήσουν να φύγουν από το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, oι τέσσερις νεαροί  -ηλικίας  21 έως 23 ετών- “απέδρασαν” χθες το μεσημέρι από το ξενοδοχείο καραντίνας και πήγαν στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου με σκοπό να επιχειρήσουν να επιβιβαστούν σε πτήση για την Ιταλία, πιστεύοντας μάλλον, ότι δεν θα γίνουν αντιληπτοί.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου αναφοράς, όμως, είχε ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, άνδρες της οποίας  συνέλαβαν στο αεροδρόμιο τους τέσσερις νεαρούς τουρίστες, τους επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα για παραβίαση του μέτρου για κατ΄οίκον περιορισμό και τους οδήγησαν πίσω στο ξενοδοχείο.

Το ίδιο είχαν προσπαθήσει να κάνουν, πριν από έναν μήνα περίπου, τέσσερις Βρετανίδες τουρίστριες οι οποίες ήταν στενές επαφές θετικού κρούσματος και βρίσκονταν σε καραντίνα. Ωστόσο και εκείνες είχαν την ίδια τύχη με τους Ιταλούς.

Ειδήσεις  σήμερα: 

Κέντρο υποδοχής 1.000 Αφγανών προσφύγων θα λειτουργήσει στην Ισπανία

Πορνό... «γιοκ» στο OnlyFans: Η πλατφόρμα απαγορεύει το σεξουαλικό περιεχόμενο!

Η οικονόμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ισχυρίζεται ότι η ποπ σταρ τη χτύπησε πάνω σε έναν καβγά!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης