Αυγενάκης για Ιακωβίδη: Μίλησαμε με τον αθλητή και συμφωνήσαμε να ξανά σκεφτεί την αποχώρηση του

Αυγενάκης για Ιακωβίδη: Μίλησαμε με τον αθλητή και συμφωνήσαμε να ξανά σκεφτεί την αποχώρηση του

«Η προετοιμασία των αθλητών είναι ευθύνη των διοικήσεων των ομοσπονδιών», τονίζει μεταξύ άλλων ο υφυπουργός

page-19
Μετά όσα συγκλονιστικά είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης το πρωί σχετικά με τις τρομερές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τόσο αυτός όσο και πολλοί άλλοι αθλητές, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το θέμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Λευτέρης Αυγενάκης: «Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τους 83 αθλητές και αθλήτριες, μέλη της Ολυμπιακής ομάδας που μας εκπροσωπούν στο Τόκιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Εκτός από τα δάκρυα χαράς, όπως αυτά του Στέφανου Ντούσκου, που μας έκανε περήφανους, έχουμε και τα δάκρυα λύπης, στεναχώριας και απογοήτευσης όπως αυτά του αγαπητού, Θοδωρή Ιακωβίδη. Επικοινώνησα άμεσα μαζί του, όπως μίλησα και με τον Πύρρο Δήμα. Συμφωνήσαμε με τον Θοδωρή να σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά την απόφασή του να διακόψει, να σταματήσει τον αθλητισμό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd7h93ye3wuh-st)

Συμφωνήσαμε να βρεθούμε ξανά, από κοντά, αμέσως μετά την επιστροφή του και να δούμε όλες τις παραμέτρους. Να δούμε και να αντιμετωπίσουμε από κοινού όλες τις δυσκολίες.

Πρέπει να διευκρινίσω το εξής: η προετοιμασία των αθλητών είναι εξ ολοκλήρου ευθύνη των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών της χώρας μας και της ΕΟΕ, ωστόσο η συνεργασία μας είναι στενή και θα παραμείνει στενή. Επιτρέψτε μου, όμως, να πω ότι τα προβλήματα στον αθλητισμό είναι πάρα πολλά. Γι' αυτό το λόγο και η αθλητική μεταρρύθμιση θα συνεχιστεί πολύ πιο έντονη, με μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στην ελληνική αθλητική οικογένεια. Τώρα που οι αθλητές έχουν φωνή πλέον στις διοικήσεις των αθλητικών ομοσπονδιών είναι πολύ σημαντικό να συνεργαστούμε - και θα συνεργαστούμε - στενότερα για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα ζητήματα που ακούγεται ότι αντιμετωπίζουν οι αθλητές».


Ειδήσεις σήμερα: 

Έγγραφο CDC: H μετάλλαξη Δέλτα μεταδίδεται και από τους εμβολιασμένους

Καιρός: Επελαύνει ο καύσωνας - Ποιες περιοχές θα φτάσουν έως και 45 βαθμούς Κελσίου

Κολαστήριο-spa στο κέντρο της Αθήνας: «Με κατήγγειλαν για βιασμό για να με εκδικηθούν», λέει ο 47χρονος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης