Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Από τα 16 μου έκλεινε ραντεβού για σεξ με 70 ευρώ»

Φρίκη στην Ηλιούπολη: «Από τα 16 μου έκλεινε ραντεβού για σεξ με 70 ευρώ»

Στο στόχαστρο της ανακριτικής έρευνας μπαίνουν όλα τα πρόσωπα που κατονόμασε η 19χρονη για το σπίτι-κολαστήριο της Ηλιούπολης -  Η δικογραφία αναφέρεται σε πολυπλόκαμο δίκτυο σωματεμπορίας με 65χρονη μαστροπό, ντίλερ ναρκωτικών, οδηγό για τις «μεταφορές» και ερωτικό site όπου δημοσιεύονταν οι αγγελίες των άτυχων κοριτσιών

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
mastropos-astynomikos-pateras-arthro
Μπροστά σε ένα πολυπλόκαμο κύκλωμα σωματεμπορίας γυναικών φαίνεται ότι βρίσκονται πλέον οι δικαστικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση της άγριας κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη. Η περίπτωση της άτυχης κοπέλας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο φαίνεται ότι αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου στη ζοφερή αυτή υπόθεση, καθώς μέρα με την ημέρα πληθαίνουν οι καταγγελίες για ύπαρξη και άλλων γυναικών οι οποίες εξαναγκάζονταν από τα μέλη του κυκλώματος με τη βία και απειλές να εκδίδονται.

Πλέον, και με οδηγό την κατάθεση-ποταμό της 19χρονης στους αστυνομικούς, στο μικροσκόπιο της ανακριτικής έρευνας μπαίνουν όλα τα πρόσωπα που εκείνη κατονόμασε και τα οποία περιστρέφονταν γύρω από το σπίτι-κολαστήριο της Ηλιούπολης. Εκεί όπου η νεαρή γυναίκα βίωσε, κατά τα λεγόμενά της, την απόλυτη κακοποίηση από τον δήθεν σύντροφό της, αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο, ο οποίος πλέον βρίσκεται στη φυλακή και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Οπως ανέφεραν δικαστικές πηγές, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την ερεβώδη αυτή υπόθεση βρίθει στοιχείων που μαρτυρούν την εμπλοκή και άλλων προσώπων στο κύκλωμα μαστροπείας, στο οποίο ηγετικό ρόλο φαίνεται ότι είχε ο επίορκος αστυνομικός. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η μαρτυρία της 19χρονης έσπασε το απόστημα - και ήταν αρκετή για να ωθήσει άλλες γυναίκες να λύσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν για όσα βίωναν στα χέρια των μελών του κυκλώματος. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες και αλλοδαπές, οι οποίες ήταν ακόμη περισσότερο ευάλωτες στις απειλές και τους εκβιασμούς του κυκλώματος. Είναι ενδεικτικό ότι μία ακόμη κοπέλα, πέραν της 19χρονης, κατέθεσε ήδη στις αστυνομικές αρχές για τον επίορκο αστυνομικό, ο οποίος αφού την πλησίασε άρχισε να της ζητά επίμονα να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Η κοπέλα αυτή, όπως φέρεται να έχει καταθέσει, δεν ενέδωσε στις πιέσεις του 39χρονου και κατάφερε να ξεφύγει από τα πλοκάμια του. Η κατάθεση της συγκεκριμένης γυναίκας είναι πολύ σημαντική και διαβιβάζεται στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

E6H0RQQWYAECVuO
O αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος, ο οποίος πλέον βρίσκεται στη φυλακή και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα

Ηδη οι δικαστικές αρχές έχουν προχωρήσει σε προφυλακίσεις τριών κατηγορουμένων, με πρώτο τον πατέρα της 19χρονης, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεσή της τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών και μέχρι τα 17 της χρόνια. Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και ο Δ. Μπουγιούκος, ο οποίος την κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι στην Ηλιούπολη, την κακοποιούσε σεξουαλικά και την ώθησε στα δίχτυα της πορνείας. Ακόμη, στη φυλακή οδηγήθηκε την περασμένη Παρασκευή και ένας 32χρονος με καταγωγή από τον Αγιο Δομίνικο, ο οποίος επίσης κατηγορείται ότι εξέδιδε την κοπέλα, όπως και ο αστυνομικός. «Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δημήτρης με έβαζε να κάνω και ο ..., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα», αναφέρει στην κατάθεσή της η νεαρή γυναίκα, και προσθέτει: «Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου, και για έξι μήνες περίπου (...) μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς, οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός».

Υπό το βάρος των στοιχείων αυτών, οι Αρχές δεν θεωρούν τυχαίο το γεγονός της σωματεμπορίας της κοπέλας από τους δύο κατηγορούμενους και αναζητούν σημείο σύνδεσης μεταξύ τους. Πάντως, κατά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 32χρονος αρνήθηκε ότι εξέδιδε την κοπέλα.

Η 65χρονη μαστροπός, ο γιος της και ο «Γιάννης ο στρατιωτικός»

Πλέον, με βάση την προανακριτική κατάθεση της 19χρονης στο κάδρο της έρευνας μπαίνει ακόμη μια γυναίκα, ηλικίας 60 με 65 ετών, η οποία φέρεται να λειτουργούσε ως μαστροπός των θυμάτων. Ηδη μάλιστα ο 40χρονος γιος της γυναίκας αυτής, κάτοικος Εκάλης, έχει εξεταστεί σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές και προς το παρόν έχει αφεθεί ελεύθερος.

Οπως κατέθεσε η 19χρονη, όταν γνώρισε τον Δ. Μπουγιούκο του είπε ότι ήθελε να βρει δουλειά σαν σερβιτόρα σε καφετέρια. Τότε εκείνος της είπε ότι η μητέρα ενός φίλου του είχε οίκους ανοχής στην Αθήνα και ένα site για να κλείνεις ερωτικά ραντεβού με κοπέλες και της πρότεινε να εργαστεί για αυτήν. Σύμφωνα με το θύμα, ο αστυνομικός και ο φίλος του «δούλευαν χωρίς να φαίνονται» για τη μητέρα του δεύτερου, «την οποία φώναζαν στη δουλειά Μαρίνα». Κατά τη 19χρονη, οι δύο άντρες «είναι ουσιαστικά τα αφεντικά και κανονίζουν τις δουλειές και διαχειρίζονται το site».

Ομως, η 19χρονη στην κατάθεσή της κατονόμασε και άλλα πρόσωπα που σχετίζονταν με τον 39χρονο επίορκο αστυνομικό. Η άτυχη κοπέλα μίλησε για έναν Γιάννη «στρατιωτικό», ο οποίος εκτελούσε... χρέη οδηγού. Ο άντρας αυτός μετέφερε τις γυναίκες με το αυτοκίνητό του στα ραντεβού που τους έκλεινε ο αστυνομικός μέσω του site που διατηρούσαν ο φίλος του από την Εκάλη και η μητέρα του. «Ο Δημήτρης έφτιαξε και δικό μου προφίλ στο ανωτέρω site με βίντεό μου χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό μου, ώστε να μπορούν οι πελάτες να κλείσουν ραντεβού μαζί μου. Στο site αυτό αναγράφονται δύο τηλέφωνα στα οποία απαντάει μια τηλεφωνήτρια, η οποία κανονίζει τα ραντεβού με τις κοπέλες που υπάρχουν στο site», αναφέρει στην κατάθεσή της η 19χρονη, για να δώσει στη συνέχεια περισσότερα στοιχεία για τον «Γιάννη» που τη μετέφερε στα ραντεβού. «Ερχονταν στο σπίτι του Δημήτρη, με ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε, ένα άτομο ο οποίος μου είπε (σ.σ.: ο αστυνομικός) ότι λέγονταν Γιάννης και είναι στρατιωτικός. Αυτός με έπαιρνε με το αυτοκίνητο και με πήγαινε στα ραντεβού, τα οποία γίνονταν σε διάφορα ξενοδοχεία και σπίτια, με άφηνε εκεί και περίμενε απ’ έξω...», είπε η κοπέλα.

Κλείσιμο
Η ίδια στην κατάθεσή της αναφέρει έναν ακόμη άνδρα, ιδιοκτήτη καφετέριας στα νότια προάστια, ο οποίος έκανε διακίνηση ναρκωτικών και προμήθευε με κοκαΐνη τον 39χρονο αστυνομικό έναντι 50 ευρώ. Από το σπίτι-κολαστήριο όμως πέρναγαν, σύμφωνα με τη 19χρονη, και οι υπόλοιπες κοπέλες των οποίων τα ονόματα ήταν αναρτημένα στο site. «Στο σπίτι έρχονταν σε διάφορες ώρες κοπέλες τα προφίλ των οποίων είναι αναρτημένα, η Νάταλι, η Τασούλα, η Άννα, η Τζούλια, η Λούσι, όπως είναι μάλλον τα ψευδώνυμά τους», κατέθεσε η κοπέλα, ενώ είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο η ανάκριση να αναζητήσει τις κοπέλες αυτές προκειμένου να καταθέσουν.

«Θύμα του αστυνομικού και η εν διαστάσει σύζυγός του»

Για ύπαρξη κυκλώματος με μέλη και άλλους αστυνομικούς έχει κάνει λόγο εξάλλου και η δικηγόρος της 19χρονης Αντωνία Λεγάκη. Οπως έχει αναφέρει, την έχουν προσεγγίσει τρεις ακόμη γυναίκες που της έχουν πει ότι εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα της μαστροπείας. Θύμα του αστυνομικού Δ. Μπουγιούκου δήλωσε και η εν διαστάσει σύζυγός του, η οποία, όπως αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» η δικηγόρος της Ελισσάβετ Τσέρτου, έχει υποστεί από τον κατηγορούμενο και πατέρα της 9χρονης κόρης τους ψυχική και σωματική κακοποίηση. Μάλιστα προτίθεται να καταθέσει άμεσα στη Δικαιοσύνη στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

Πρώτα όμως θα εκδικαστούν την ερχόμενη Τρίτη τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει προκειμένου να πάρει την επιμέλεια της 9χρονης, η οποία μέχρι σήμερα ανήκε αποκλειστικά στον επίορκο αστυνομικό. Η πλευρά της εν διαστάσει συζύγου θέτει ερωτήματα για το πού βρισκόταν όλο αυτό τον καιρό το παιδί και προτίθεται να υποβάλει αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να ερευνηθεί το καθεστώς διαβίωσης κατά το διάστημα που ο πατέρας του είχε την αποκλειστικά την επιμέλειά του.


Ειδήσεις σήμερα

Η Αυστραλία απελαύνει ακροδεξιά Bρετανίδα σχολιάστρια - Ήταν σε καραντίνα και άνοιγε την πόρτα γυμνή και χωρίς μάσκα!

Νέες προκλήσεις Ερντογάν: Σόου με Βαρώσια και Τύμπου στην επέτειο του «Αττίλα»

Αντιεμβολιαστές τα έκαναν γης Μαδιάμ σε τηλεοπτικό σταθμό στην Κύπρο - Δείτε εικόνες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης