Κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη: Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού οδηγείται ο 49χρονος «ArtFreak»

Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού - Εκεί βρίσκεται επίσης ο Μένιος Φουρθιώτης

klopes343
Το δρόμο για την ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, εκεί οπου κρατείται απο το Σαββατοκύριακο και ο ρασοφόρος βιτριολιστής της Μονής Πετράκη, αναμένεται να πάρει σήμερα το μεσημέρι ο 49χρονος Γιώργος Σαρματζόπουλος.

Ο ενορχηστρωτής και εκτελεστής της μεγάλης αρπαγής των τριών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης αναμένεται να οδηγηθεί μετά τις 12 στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού. Οι πληροφορίες λένε ότι αφού περάσει τα προβλεπόμενα τεστ Covid και οδηγηθεί στον ειδικό χώρο της καραντίνας, στη συνέχεια θα περάσει απο συνέντευξη με τη διευθύντρια για να συμπληρώσουν τον φάκελό του.

Η πτέρυγα V.I.P

Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, τη λεγόμενη και V.I.P, οδηγουνται οι κρατούμενοι χαμηλής επικινδυνότητας και προφίλ. Και επειδή ειναι συνήθως άτομα γνωστά που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, τοποθετούνται στα συγκεκριμένα κελιά, έτσι ώστε να αποφεύγονται επιθέσεις και άγρια επεισόδια.

Τους τελευταιους δύο μήνες απο τον Μάιο μέχρι και σήμερα, το κατώφλι της ΣΤ’ εχουν περάσει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών Μπάμπης Αναγνωστοπουλος, ο ρασοφόρος βιτριολιστής της Μονής Πετράκη που επιτέθηκε στους επτά μητροπολίτες του συνοδικού δικαστηρίου για να τους εκδικηθεί για την καθαίρεση του, Βασίλειος Κόμβος και σήμερα, ο ArtFreak (όπως ηταν το nick name του Σαρματζοπουλου στα social media), ο άρπαγας των Πικάσο, Μοντριάν και Κάτσα απο την Εθνικη Πικακοθήκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Σοβαρή η κατάσταση του 16χρονου που τραυματίστηκε στον αυχένα μετά από βουτιά

Κλοπή στην πινακοθήκη: Το... βαθύ λαρύγγι που οδήγησε την ΕΛΑΣ στον «ελαιοχρωματιστή»

Μύκονος: Ο Μπαπέ, η Ψαρού on fire και τα μεταλλαγμένα τζιπ των 150.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης