Την ώρα που έκανε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος ανηλίκων παιδιών τα οποία δροσίζονταν στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, έγινε αντιληπτός το απόγευμα της Κυριακής ένας Πακιστανός από έναν πατέρα ο οποίο τον παρακολουθούσε από ώρα και τον ακινητοποίησε για να τον παραδώσει στην Αστυνομία.
Ο 37χρονος αλλοδαπός εθεάθη να κάνει βόλτες πάνω-κάτω στην αμμουδιά ντυμένος με βερμούδα και πουκάμισο και να παρατηρεί τις ομπρέλες θαλάσσης χωρίς να πουλάει κάτι, όμως όταν έβλεπε κάποιο παιδάκι μόνο του έξω στην ακτή ενώ οι γονείς του είχαν μπει στη θάλασσα, πλησίαζε και του έκανε προκλητικές χειρονομίες.
Οι ύποπτες κινήσεις του είχαν ήδη παραξενέψει κάποιους λουόμενους οι οποίοι άρχισαν να τον παρατηρούν. Ένας πατέρας αντιλήφθηκε ότι έκανε άσεμνες χειρονομίες σε παιδιά, ακόμη και κοντά στις ντουζιέρες και τις τουαλέτες της παραλίας και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Στην ακτή έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι φόρεσαν χειροπέδες στον 37χρονο αλλοδαπό, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ