Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πολυπληθής σπείρα που χρησιμοποιεί υπερβολική βία πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πολυπληθής σπείρα που χρησιμοποιεί υπερβολική βία πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν

Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία των Αρχών - Όχι μόνο δεν ενδιαφέρονταν για τη ζωή της Καρολάιν, αλλά νόμιζαν ότι είναι νεκρός και ο σύζυγός της - Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην Καρολάιν

caroline-arthro
Ο βίαιος και βιαστικος τρόπος που οι δολοφόνοι πέρασαν τη μονωτική ταινία στο πρόσωπο του 32χρονου πιλότου, αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο όρασης στο ένα του μάτι, ήταν αυτό που του έσωσε τη ζωή. Και αυτό γιατί, κατάφερε να έχει εικόνα του τι γινόταν στο χώρο και όταν έφυγαν οι βάρβαροι εισβολείς κατάφερε να προσανατολιστεί και να φτάσει ως το κομοδίνο, να πάρει το κινητό και να καλέσει την Αστυνομία. Διαφορετικά, ο τρόπος που είχαν περασει την μονωτική ταινία στο λαιμό του - ξεκίνησαν να την τυλίγουν απο το λαιμό μέχρι τα μάτια αφήνοντας ακαλυπτη τη μύτη- του προκαλούσε ασφυξία και μίνι-λιποθυμικά επεισόδια που είναι βέβαιο οτι θα τον έστελναν και αυτον στον θάνατο αν δεν κατάφερνε να λυθεί εγκαίρως.

Δείτε δηλώσεις του 32χρονου:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Δηλώσεις συζύγου Καρολάιν


Αυτό δείχνει, λένε οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών, οτι οι δολοφόνοι της Καρολάιν όχι μόνο δεν ενδιαφέρονταν για την ανθρώπινη ζωή αλλα αντίθετα πίστευαν ότι είτε ο 32χρονος Μπάμπης είχε πεθάνει ή θα πέθαινε στην πορεία όπως τον είχαν δέσει χειροπόδαρα, όπως χαρακτηριστικά είπαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφθασαν πρώτοι στη σοφίτα του μαρτυρίου, σαν «λουκάνικο».

Την ίδια ώρα, οι έρευνες έχουν προχωρήσει και οι αστυνομικοί φέρεται να έχουν μια πρώτη εικόνα, για το ποιοι ενδεχομένως κρύβονται πίσω απο τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά. Πρόκειται λένε για τρία μέλη πολυπληθους συμμορίας Αλβανών και Ελλήνων υπηκόων που χαρακτηρίζονται απο την υπερβολική βία που ασκούν στα θύματα τους, έχουν την «έδρα» τους στα δυτικά προάστια, χτυπούν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά και ακολουθούν συγκεκριμένο δρομολόγιο διαφυγής αποφεύγοντας λεωφόρους για να μην πέσουν σε μπλόκα ή «πιαστούν» απο τα ηλεκτρονικά μάτια των καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας. Μέσω των εργαστηρίων, τα πρώτα αποτελέσματα που ανεμένονται στις επόμενες ώρες, εκτιμάται οτι θα καταφέρουν να ταυτοποιήσουν τα συγκεκριμένα άτομα απο τη δεξαμενή των παρανομων που έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών και έτσι να φθάσουν στα ίχνη τους.

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να γίνει η κηδεία της 20χρονης μητέρας στην Αλόννησο. Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών περιμένουν να περάσει και αυτή η μέρα προκειμένου να καλέσουν και πάλι στα γραφεία του 11ου οροφου τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Εκεί, θα του ζητήσουν σε μια ακόμα κατάθεση απαντήσει σε στοχευμένες ερωτήσεις και να ανακαλέσει συγκεκριμένα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να σχηματίσουν τα κομμάτια του παζλ που έχουν να κάνουν τόσο με το σκηνικο του τρόμου που στήθηκε στη σοφίτα των Γλυκών Νερών, όσο και με το προφίλ των δολοφόνων.
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα: 

Πανελλήνιες 2021: Ανακοινώθηκαν ο αριθμός των εισακτέων και η ελάχιστη βάση εισαγωγής ανά σχολή - Δείτε πίνακες

Αυτά είναι τα μέλη σπείρας που έκλεβαν σπίτια και αυτοκίνητα σε Ωρωπό, Νέα Μάκρη, Μαραθώνα

«All you want is Greece»: Δείτε τα νέα σποτ για τον τουρισμό που ανοίγει από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης