Ηράκλειο: Ζευγάρι Ρομά εκβίαζε ηλικιωμένο

Ηράκλειο: Ζευγάρι Ρομά εκβίαζε ηλικιωμένο

Απειλούσαν τη σωματική του ακεραιότητα σχεδόν επί μισό χρόνο -  Το θύμα κατέφυγε στην Ασφάλεια και εν τέλει τους συνέλαβαν

astinomia
Για περισσότερους από έξι μήνες πλήρωνε ακριβά την προσπάθειά του να προσεγγίσει με ερωτική διάθεση μια νεαρή Ρομά, ένας ηλικιωμένος Έλληνας στο Ηράκλειο. Ένας 21χρονος ομόφυλός της και ένας ακόμη άνδρας τον εκβίαζαν συστηματικά απειλώντας την σωματική του ακεραιότητα!

Από τον περασμένο Νοέμβριο ως και φέτος τον Απρίλιο ο πρώτος νεαρός που εμφανιζόταν ως… προσβεβλημένος σύζυγος, αλλά με την συνεργασία της 26χρονης, τον είχαν συναντήσει αρκετές φορές σε διαφορετικά σημεία της πόλης και ο τρομοκρατημένος 75χρονος τους είχε δώσει σταδιακά το συνολικό ποσό των 2.700 ευρώ.

Όμως, είδε κι απόειδε όταν το πρωί της Πέμπτης δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο ο οποίος συνέχιζε να τον απειλεί και απαιτούσε να του δώσει άλλα 850 ευρώ! Καταλαβαίνοντας ότι οι εκβιασμοί δεν θα τελείωναν ποτέ, κατέφυγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε όσα έγιναν.

Τα χρήματα προσημειώθηκαν και το θύμα συναντήθηκε με το ζευγάρι των Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν μόλις τα παρέλαβαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για εκβίαση από κοινού, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο τρίτος που τηλεφωνούσε στον ηλικιωμένο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Άνοιγμα Πολιτισμού: Τι θα αποφασίσουν σήμερα οι λοιμωξιολόγοι για συναυλίες, θέατρα και μουσεία

Αναστολές Μαΐου: Ποιοι κλάδοι μένουν εκτός και για ποιους ισχύουν αυστηρά κριτήρια -Δείτε τους νέους ΚΑΔ

Lockdown: Οδηγός άρσης των μέτρων – Οι ημερομηνίες για παραλίες, σχολεία και Πολιτισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης