Εμβολιασμοί - Περιστέρι: «Αρρυθμίες» στο ίντερνετ έφεραν ουρές και καθυστερήσεις

Εμβολιασμοί - Περιστέρι: «Αρρυθμίες» στο ίντερνετ έφεραν ουρές και καθυστερήσεις

Παρά τις καθυστερήσεις και την αναμονή οι πολίτες στέκονται υπομονετικά στην ουρά, κρατώντας όσο μπορούν τις αποστάσεις - Μεγάλη η προσέλευση στο εμβολιαστικό κέντρο

emvoliastiko-kentro-peristeri23
Τεράστιες ουρές από πολίτες που έχουν κλείσει ραντεβού για το εμβόλιο έχουν δημιουργηθεί έξω από το εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του protothema.gr .


Εμβολιαστικό Κέντρο στο Περιστέρι 5/5/21

Οι ουρές σχηματίστηκαν λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε στη διαδικασία του εμβολιασμού εξαιτίας προβλημάτων στο ίντερνετ. Σύμφωνα με τον κόσμο, των οποίων τα ραντεβού έχουν καθυστερήσει περισσότερο από μια ώρα υπήρξαν προβλήματα στο ίντερνετ του εμβολιαστικού κέντρου με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περιμένουν αρκετά.

emvoliastiko-peristeri__2_


Κλείσιμο
emvoliastiko-peristeri__1_


Φορούν μάσκες και κρατούν όσο μπορούν τις αποστάσεις μεταξύ τους, περιμένουν υπομονετικά για να έρθει η σειρά τους ώστε να μπουν στο χώρο του εμβολιαστικού κέντρου και να ακολουθήσουν τις διαδικασίες μέχρι να εμβολιασθούν.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα συντονισμού της κυβέρνησης, Θανάση Κοντογεώργη έχουν προγραμματιστεί πάνω από 100.000 εμβολιασμοί σήμερα.

Έως χθες το βράδυ είχαν πραγματοποιηθεί 3.201.212 εμβολιασμοί, με σχεδόν 1 εκατομμύριο να έχουν ολοκληρωθεί και με τη δεύτερη δόση. Τις τελευταίες οκτώ ημέρες στην εμβολιαστική εκστρατεία έχουν ενταχθεί άτομα νεότερης ηλικίας, αλλάζοντας άρδην την εικόνα στα εμβολιαστικά κέντρα αλλά και συμβάλλοντας δραστικά στην οικοδόμηση του τείχους ανοσίας.

5295824
5295827
5295828


Ειδήσεις σήμερα: 

«Ελευθερία»: Πρεμιέρα για το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson

Γρηγοράκος: «Έμεινα διασωληνωμένος δύο μήνες - Εχασα 42 κιλά, το σώμα μου έτρωγε τις σάρκες του»

Θεσσαλονίκη: Άστεγη εντοπίστηκε νεκρή στην Τσιμισκή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης