Τροχαίο στην Κεφαλονιά: Πήρα το παιδί μου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Τροχαίο στην Κεφαλονιά: Πήρα το παιδί μου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση

Τι καταγγέλλει ο πατέρας ενός εκ των πέντε παιδιών που χτύπησε και εγκατέλειψε ο οδηγός στο Αργοστόλι

foto2
Ο Γιώργος Κρητικός περιγράφει στο protothema.gr τις σκηνές πανικού που εκτυλίχθηκαν όταν το μεσημέρι του Σαββάτου ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού πλησίασε επικίνδυνα την παρέα του γιου του που έκαναν ποδήλατο σε δρόμο της Κεφαλονιάς με αποτέλεσμα να πατήσει τη ρόδα του ποδηλάτου του γιου του και να εκτοπιστούν τα μικρά παιδιά. Σύμφωνα με τον ίδιο, παρέλαβε το παιδί του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και το μετέφερε στο νοσοκομείο.


foto3


«Το μεσημέρι του Σαββάτου ειδοποιήθηκα από έναν φίλο μου ότι τα παιδιά τραυματίστηκαν. Είχαν βγει βόλτα με τα ποδήλατα και ο οδηγός του οχήματος που εκτόπισε τα παιδιά είχε μέσα τη γυναίκα του και την κόρη του. Σύμφωνα με την περιγραφή των μαρτύρων αλλά και των παιδιών ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, πήρε πολύ ανοιχτά τη στροφή στο δρόμο με αποτέλεσμα να πλησιάσει πολύ επικίνδυνα τα πέντε παιδιά που ήταν με τα ποδήλατά τους εκείνη την ώρα. Νιώθοντας τα παιδιά τον όγκο του μεγάλου αυτοκινήτου να έρχεται κατά πάνω τους φοβήθηκαν και μάλιστα ήταν τόσο κοντά το αυτοκίνητο που πάτησε τη ρόδα του ποδηλάτου του γιου μου. Το παιδί μου έπεσε κάτω, χτύπησε, το ίδιο και τα υπόλοιπα παιδιά όπου άρχισαν να φωνάζουν και να κλαίνε.

Μέχρι να φτάσω στο σημείο να δω τι έχει συμβεί, ένιωσα ότι θα πεθάνω. Παίρνω το παιδί μου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, χτυπημένο και ζαλισμένο και πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια πήγα στην αστυνομία ,έκανα μήνυση κατά αγνώστου και αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν η συμπεριφορά του ίδιου του οδηγού που ενώ έκανε ότι έκανε , ήρθε πολύ αργότερα στο αστυνομικό τμήμα σε έξαλλη κατάσταση. Δεν ρώτησε καθόλου αν είναι καλά τα παιδιά. Θύμωσα αλλά η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης», λέει στο protothema.gr ο Γιώργος Κρητικός

foto1


Η ανάρτηση του πατέρα στο facebook όταν έγινε το συμβάν

"ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΥΠΟΥ ΤΖΙΠ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ,ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΗΛΙΚΊΑΣ ΕΝΤΕΚΑ ΕΤΩΝ. Ο ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΕΊΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΚΔΟΡΕΣ. Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΦΟΥ ΚΟΝΤΟΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΙ "ΦΙΛΟ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ.."


foto4






Ειδήσεις σήμερα: 
Σταθερά πρώτο το Ισραήλ στους εμβολιασμούς - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Η πτώση του Βωβού: Στο σφυρί άλλα 88 ακίνητα της «γυάλινης αυτοκρατορίας»

Συνελήφθη ξανά σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη ο Θέμης Αδαμαντίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης