Κυψέλη - πλατεία Αγίου Γεωργίου: Μάζεψαν 50 σακούλες σκουπιδιών μετά το κορωνοπάρτι - Δείτε το πριν και το μετά

Κυψέλη - πλατεία Αγίου Γεωργίου: Μάζεψαν 50 σακούλες σκουπιδιών μετά το κορωνοπάρτι - Δείτε το πριν και το μετά

Η πλατεία Αγίου Γεωργίου μετατράπηκε σε σκουπιδότοπο μετά το χθεσινό κορωνοπάρτι με τα χιλιάδες άτομα, που έπιναν και γλεντούσαν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας

prin-meta
Επιχείρηση καθαρισμού πραγματοποιήθηκε από τον δήμο Αθηναίων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, η οποία κατέληξε να γίνει σκουπιδότοπος μετά από κορωνοπάρτι το βράδυ της Παρασκευής.

Οι εικόνες από την πλατεία της Κυψέλης με τα εκατοντάδες άτομα  που συγεντρώθηκαν σε ένα υπαίθριο πάρτι με Dj, ποτά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, προκάλεσε σοβαρή ανησυχία.

Το αποτέλεσμα ήταν  η πλατεία Αγίου Γεωργίου να γεμίσει σκουπίδια από αποτσίγαρα, κουτάκια μπίρας και σπασμένα μπουκάλια.

Βίντεο από το χθεσινό κορωνοπάρτι:

ΚΥΨΕΛΗ (1)



ΚΥΨΕΛΗ (2)
Κλείσιμο

skoupidia__5_
skoupidia__6_
skoupidia__7_
skoupidia__6_


Η πλατεία Αγ. Γεωργίου παραδόθηκε καθαρή στους κατοίκους της περιοχής

Συνεργείο εργαζομένων της καθαριότητας, όμως,  φρόντισαν κάθε γωνιά της πλατείας και της ευρύτερης περιοχής, ώστε να αποδοθεί καθαρή στους περίοικους. 

Τα απορρίμματα (μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια, πακέτα τσιγάρων, χαρτιά και διάφορες συσκευασίες) γέμισαν 50 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, ενώ ακολούθησε η σάρωση και απολύμανση της πλατείας, των γύρω δρόμων και των πεζοδρομίων.

skoupidia__2_
skoupidia__3_


Ο Δήμος της Αθήνας υλοποιεί ειδικό σχέδιο καθαρισμού των χώρων και των πλατειών, όπως πχ της πλατείας Αγίου Γεωργίου και της πλατείας Βαρνάβα, όπου ιδίως τα Σαββατοκύριακα παρατηρείται συνωστισμός. Επιπλέον, συνεχίζει τις μεγάλες στοχευμένες επιχειρήσεις στις γειτονιές της πόλης.

«Η φροντίδα μας για την καθαριότητα ήταν και παραμένει πρώτιστη. Παλεύουμε να διατηρούμε το δημόσιο χώρο καθαρό και φροντισμένο ιδίως τώρα που τον έχουν ανάγκη οι περισσότεροι από μας. Εμείς ως Δήμος Αθηναίων, απευθύνουμε έκκληση στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις πλατείες και τα πάρκα της πόλης να συμβάλλουν σε αυτό ως δείγμα αλληλεγγύης και σεβασμού στους συμπολίτες αλλά και στους εργαζόμενους στην καθαριότητα», ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Αβραμίδης.

skoupidia__1_
skoupidia__4_


Ειδήσεις σήμερα

Πρίγκιπας Φίλιππος: Το λάβαρο με τον ελληνικό σταυρό θα σκεπάζει το φέρετρο - Στις 17:00 η κηδεία με 30 προσκεκλημένους

Έρευνα: Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού παρέχουν μειωμένη προστασία σε ασθενείς με καρκίνο στο αίμα

Έληξε η κατάληψη στο ΑΠΘ - Με... πυρσούς και πυροτεχνήματα έφυγαν οι φοιτητές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης