Πάτρα: «Ντελίβερι» κοκαΐνης και κάνναβης σε γκαράζ!

Πάτρα: «Ντελίβερι» κοκαΐνης και κάνναβης σε γκαράζ!

Τον έπιασαν με 100 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ στο γκαράζ βρήκαν πάνω από πέντε κιλά κάνναβης - Συνέλαβαν και τον «αρχηγό» για κατοχή όπλων

Patra-kokaini-kannabi-opla1111111
«Εγκέφαλος» της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης σε χρήστες της Πάτρας ήταν ένας 46χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης κλαμπ και άμεσος συνεργάτης του ένας 31χρονος ομογενής από την Αλβανία που εργαζόταν σε ταχυφαγείο ως ντελιβεράς και αναλάμβανε τις παραδόσεις των ναρκωτικών.

Με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση τον διανομέα και, όταν τον είδαν να παρκάρει έξω από έναν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και να μεταφέρει από ένα αυτοκίνητο 100 γραμμάρια κοκαΐνης, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Ακολούθησε έρευνα στο γκαράζ που χρησιμοποιούσε μαζί με τον 46χρονο, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν πέντε συσκευασίες με πέντε κιλά και 220 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα πλαστικό δοχείο με 184 γραμμάρια άγνωστης χημικής ουσίας για τη νόθευση κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στην συνέχεια, πέρασαν χειροπέδες και στον ιδιοκτήτη του κλαμπ, στην κατοχή του οποίου δυο περίστροφα, ένα των 38 mm και ένα των 32 mm τα οποία εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, καθώς και ένα πιστόλι replica με 13 αβολίδωτα φυσίγγια και 639 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν ως μέσο για τη μεταφορά των ναρκωτικών και 1.300 ευρώ.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και σε βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν είχαν και άλλους συνεργούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Φοίβος Δεληβοριάς - Δημήτρης Καραντζάς: Επιστρέφουν στη σκηνή με επιθεώρηση για την Επανάσταση του 1821

Lockdown: Σήμερα οι αποφάσεις των ειδικών για εμπορικά κέντρα, φροντιστήρια και click inside

Self test στα σχολεία: «Φρένο» στη διασπορά fake news για παιδομαζώματα και δομές Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης