Κατερίνη: Γυναίκα διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη

Κατερίνη: Γυναίκα διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη

Εντοπίσαν «ποικιλία» ναρκωτικών σε έρευνα στα σπίτια της - Την έπιασαν με ναρκωτικά και στην Έδεσσα

Kerkyra-kokaini-xasis
Σε δυο σπίτια που διατηρεί στην Κατερίνη έκρυβε τα ένοχα μυστικά της μια Ελληνίδα που συνελήφθη με συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ασφάλειας, καθώς υπήρχαν στοιχεία που την ενέπλεκαν με την διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης, ακατέργαστης και κατεργασμένης.

Πράγματι, στα δυο σπίτια της βρέθηκαν 15 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 8,7 γραμμαρίων, 28 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 360,8 γραμμαρίων, μια συσκευασία με 2,5 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 122 γραμμάρια μιας ουσίας που χρησιμοποιείται για την πρόσμιξη κοκαΐνης, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές και διάφορα υλικά επεξεργασίας και συσκευασίας ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων ένας δοκιμαστικός σωλήνας, ένας δοσομετρητής και 245 νάιλον σακουλάκια. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για διακίνηση ναρκωτικών.

Γυναίκα με «σκληρά» ναρκωτικά και στην Έδεσσα

Άλλη μία γυναίκα, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή της Έδεσσας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή της βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης βάρους 6,7 γραμμαρίων, κοκαΐνης 0,6 γραμμαρίου και ακατέργαστης κάνναβης 3,3 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρίγκιπας Φίλιππος: Ερωτεύτηκε την «Λίλιμπετ», στήριξε όσο κανείς την Ελισάβετ

Γιώργος Καραϊβάζ: Σοκ και δέος από την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου

Στα 2.747 τα νέα κρούσματα - 790 οι διασωληνωμένοι, 78 θάνατοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης