Κοζάνη: Διαρρήκτες τα «έτσουξαν» με ουίσκι και κοιμήθηκαν!
Αφού βρήκαν τα χρήματα και τα κοσμήματα, άνοιξαν κι ένα μπουκάλι ουίσκι
Μάνος Τσαγκαράκης
«Γης Μαδιάμ» τα έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτεςπου εισέβαλαν σε άγνωστο χρόνο σε μια μονοκατοικία στην συνοικία της Αγίας Παρασκευής στην Κοζάνη και, αφού έκλεψαν ό,τι είχε αξία, το… γλέντησαν κιόλας πίνοντας ουίσκι, ενώ μετά έριξαν στον ύπνο!
Το σπίτι χρησιμοποιείται κυρίως το καλοκαίρι κι έτσι οι δράστες τρύπωσαν μέσα ανενόχλητοι σπάζοντας ένα τζάμι. Αφού έκαναν άνω-κάτω τα δωμάτια ώσπου βρήκαν λίγα χρήματα και κοσμήματα που είχαν αφήσει οι ιδιοκτήτες, στη συνέχεια κατανάλωσαν ένα μπουκάλι ουίσκι με σόδα!
Ο ιδιοκτήτης, που διαπίστωσε ότι είχε γίνει διάρρηξη όταν πήγε στο σπίτι να δει αν υπήρξε πρόβλημα με τα υδραυλικά από τον παγετό, κάλεσε την Ασφάλεια Κοζάνης. Σύμφωνα με το kozanimedia, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν για αποτυπώματα, πήραν και δείγμα γενετικού υλικού από την κρεβατοκάμαρα, αφού οι διαρρήκτες είχαν… κοιμηθεί πριν εξαφανιστούν!
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.