Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό αστυνομικό-δικαστικό θρίλερ του John Grisham «Το Ξεκαθάρισμα» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό αστυνομικό-δικαστικό θρίλερ του John Grisham «Το Ξεκαθάρισμα» είναι στο ΘΕΜΑ

Ο συγγραφέας των παγκόσμιων μπεστ-σέλερ, με εκατομμύρια πωλήσεις και τεράστιο φανατικό κοινό, δείχνει τι σημαίνει αστυνομικό και δικαστικό θρίλερ. Καταιγιστική δράση και αριστοτεχνική πλοκή, που κόβουν την ανάσα, από τη πρώτη έως την τελευταία σελίδα.

XRWMA__24_
Ο μετρ του θρίλερ, John Grisham, ένας από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς του κόσμου, υπογράφει ένα σπουδαίο βιβλίο, το οποίο λατρεύτηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον πλανήτη και απέσπασε ενθουσιώδεις επαίνους από την κριτική. Με «Το Ξεκαθάρισμα» ο Grisham συνδυάζει πραγματικά ιστορικά γεγονότα όπως ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, με τη μυθοπλασία όπως εκείνος την εννοεί -δηλαδή με την πανουργία και το μυστήριο του εγκλήματος, αλλά και την επιμονή των εκπροσώπων του νόμου να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Το δικαστικό θρίλερ του John Grisham «Το Ξεκαθάρισμα» είναι στο ΘΕΜΑ


Η δράση τοποθετείται στον αμερικανικό Nότο, στον Μισισιπή, το 1946. Κεντρικό πρόσωπο του μυθιστορήματος είναι ο Πιτ Μπάνινγκ, ένας παρασημοφορημένος στρατιώτης και εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας. Ξαφνικά όμως, και παρόλο ότι ο ίδιος ήταν ευλαβής θρησκευόμενος, δολοφονεί εν ψυχρώ έναν ιερέα και προσωπικό του φίλο. Η πράξη του συνταράσσει την κοινότητα, προκαλεί κανονικό σεισμό και ιδιαίτερα επειδή ο δράστης αρνείται σθεναρά να αποκαλύψει το κίνητρό του. Οι τραυματικές αναμνήσεις από τη φρίκη του πολέμου, οι απάνθρωπες φυλετικές διακρίσεις στην Αμερική, τα προσωπικά πάθη και τα ένοχα μυστικά, συνθέτουν μια ιστορία που καθηλώνει.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εξαιρετικό αστυνομικό-δικαστικό θρίλερ «Το Ξεκαθάρισμα» του John Grisham.

Ποιος είναι ο John Grisham

Γεννημένος το 1955 στο Άρκανσο των ΗΠΑ, ο John Grisham ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας παίκτης του μπάσκετ. Καταλαβαίνοντας όμως γρήγορα πως δεν είναι φτιαγμένος για τέτοιου είδους καριέρα, σπούδασε νομικά και ξεκίνησε την άσκησή του στο ποινικό δίκαιο. Παρότι γνώρισε πολλές φορές την απόρριψη μέχρι να καταφέρει να εκδώσει το πρώτο του μυθιστόρημα, A Time to Kill, το 1988, μόλις τρία χρόνια αργότερα μπήκε στη λίστα των πιο επιτυχημένων συγγραφέων θρίλερ στον κόσμο με το μυθιστόρημά του The Firm, το οποίο έγινε μια cult κινηματογραφική ταινία. Τα έργα του έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από σαράντα γλώσσες. Εννέα μυθιστορήματά του έχουν μεταφερθεί στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης