«Κορωνοπάρτι» στη Θεσσαλονίκη: «Μου έκαναν έκπληξη οι φίλοι μου», λέει στο protothema.gr ο άνδρας που συνελήφθη στον Εύοσμο

«Κορωνοπάρτι» στη Θεσσαλονίκη: «Μου έκαναν έκπληξη οι φίλοι μου», λέει στο protothema.gr ο άνδρας που συνελήφθη στον Εύοσμο

Συμμετείχαν πάνω από 10 άτομα, τα οποία είχαν στήσει… τρικούβερτο γλέντι αναστατώνοντας ολόκληρη τη γειτονιά

_thesparty
«Μου έκαναν έκπληξη οι φίλοι μου, δεν κάναμε πάρτι!». Αυτό υποστηρίζει στο protothema.gr ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελία γείτονά του πως είχε στήσει… γλέντι σε εταιρεία στη συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πάρτι φαίνεται πως συμμετείχαν πάνω από 10 άτομα, τα οποία είχαν στήσει… τρικούβερτο γλέντι αναστατώνοντας ολόκληρη τη γειτονιά και τα γύρω σπίτια! Η μουσική ήταν τόσο δυνατή, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που κλήθηκε άμεσα στο σημείο η αστυνομία και επενέβη για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πέρασαν γρήγορα χειροπέδες στον κατηγορούμενο για τη διοργάνωση του πάρτι, ο οποίος υποστήριξε πως «δεν έγινε τίποτα», καθώς οι φίλοι του του έκαναν έκπληξη. Παράλληλα του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ, ενώ οι συμμετέχοντες έλαβαν το... ραβασάκι των 300 ευρώ.

«Ο εντολέας μας δεν είχε γνώση του γεγονότος καθώς βρέθηκαν στο διαμέρισμα ελάχιστοι φίλοι του μετά από ξαφνική έκπληξη χωρίς τη γνώση αυτού για να του ευχηθούν για να του ευχηθούν για τον αρραβώνα και τα γενέθλια της συντρόφου του. Είναι άνθρωπος ο οποίος έχει δική του εταιρεία, εργάζεται καθημερινά και τηρεί τα μέτρα με κάθε ευλάβεια. Πολλές φορές η αστυνομία στον δύσκολο ρόλο που καλείται να ανταποκριθεί δεν μπορεί να αξιολογήσει τον πραγματικά υπεύθυνο στην αυτόφωρη διαδικασία και οδηγούνται λάθος άνθρωποι στο ακροατήριο», δήλωσαν στο protothema.gr oι δικηγόροι του Θοδωρής Καραγιάννης και Γιώργος Σιούτας.

koronoparti


Ειδήσεις σήμερα: 

«Πόλεμος» στο twitter για το 92% αποδοχής Μητσοτάκη σε ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ - Οργισμένος ο Κεγκέρογλου

Παπαθανάσης: «Να μη χτίζουμε προσδοκίες» για το αν θα ανοίξουν άλλες δραστηριότητες

Αγωνία για δεύτερο κρούσμα νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στην Θεσσαλονίκη - Είναι στενή επαφή του ιερέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης