Θεσπρωτία: Η «Λούσι» βρήκε 36 κιλά κάνναβης στο σασί αυτοκινήτου

Θεσπρωτία: Η «Λούσι» βρήκε 36 κιλά κάνναβης στο σασί αυτοκινήτου

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας

astynomia_peripoliko
Για μια ακόμη φορά έγραψε επιτυχία στο ενεργητικό της η σκυλίτσα «Lussy» της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας όταν κλήθηκε να ερευνήσει ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν αλλοδαπό που κινούνταν ύποπτα στην πόλη της Θεσπρωτίας.

Ο σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε αμέσως την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο σασί του οχήματος μέσα από τον πίσω προφυλακτήρα, όπου ήταν κρυμμένα 35 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 35 κιλών και 880 γραμμαρίων κι έτσι ο οδηγός συνελήφθη. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε παραποιημένο αριθμό πλαισίου.

Ο αλλοδαπός κατοικεί στην Αγία Βαρβάρα Αττικής κι έτσι ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφάλειας να ερευνήσουν το σπίτι του, όπου βρήκαν 103,6 γραμμάρια μιας ουσίας σε κρυσταλλική μορφή άγνωστης σύστασης, η οποία εστάλη για χημική ανάλυση, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Το αυτοκίνητο και οι πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Thesprwtia-Lussy-kannabi

Ο σκύλος βρήκε 12 «φιξάκια» κάνναβης

Κλείσιμο
Η όσφρηση του σκύλου ανιχνευτή που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί της Ασφαλείας όταν σταμάτησαν για έλεγχο δυο Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αποκάλυψε τα 12 «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 91,3 γραμμαρίων που είχαν κρυμμένα πάνω τους. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Δεν θέλει να εκπροσωπηθεί από τον Νίκο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου η Σοφία Μπεκατώρου

Με μέτρα, εκπτώσεις και... χρονικό περιθώριο 2 ωρών άνοιξε η αγορά - Πώς θα ψωνίζει ο κόσμος

Την δεύτερη δόση του εμβολίου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης