Συνελήφθη φυγόδικος στην Κέρκυρα, είχε καταδικαστεί για ληστεία
Είχε καταδικαστεί από το Πενταμελές Εφετείο Κέρκυρας σε φυλάκιση τεσσάρων ετών
Συνελήφθη χθες Τετάρτη (23/9), στην Κέρκυρα, 57χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κέρκυρας, για το αδίκημα της ληστείας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.
Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Νότιας Κέρκυρας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events