Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αντικείμενο της επικοινωνίας τους ήταν ο τρόπος λειτουργίας των ναών στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων. Οι ανακοινώσεις ωστόσο, θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του lockdown οι Θείες Λειτουργίες γίνονται χωρίς την παρουσία πιστών.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.