Νέα ανάρτηση Μπαμπινιώτη: Οι Βρετανοί «πανάκεια» εμείς «Click away»
Αυτή τη φορά ο κ. Μπαμπινιώτης επέλεξε να σχολιάσει την κωδική ονομασία της επιχείρησης, της βρετανικής κυβέρνησης για τη διανομή των εμβολίων του κορωνοϊού
Από την αρχή της πανδημίας ο καθηγητής Γλωσσολογίας και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών,Γιώργος Μπαμπινιώτηςέχει εκφράσει ουκ ο λίγες φορές δημόσια της δυσαρέσκειά του για την χρήση ξένων λέξεων όπως «lockdown», «take away» και πρόσφατα το «click away».
Αυτή τη φορά ο κ. Μπαμπινιώτης επέλεξε να σχολιάσει μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook την κωδική ονομασία της επιχείρησης, της βρετανικής κυβέρνησης, για την διανομή των εμβολίων του κορωνοϊού.
Όπως γράφει «τις μέρες αυτές οι Βρετανοί ονόμασαν Panacea την επιχείρηση εμβολιασμού με στρατιωτική βοήθεια. Τα ελληνικά αντίβαρα του click away και του Black Friday».
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.