Βόλος: Με στολή… αντι-covid ο τοξότης που τραυμάτισε σκύλο!

Βόλος: Με στολή… αντι-covid ο τοξότης που τραυμάτισε σκύλο!

Το σκυλί υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση και είναι καλά

Volos-toxo-skylos2
Θέμα χρόνου είναι να εντοπιστεί ο απάνθρωπος τοξότης με την ολόσωμη στολή προστασίας από τον covid, που μετέτρεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ζωντανό στόχο έναν δεσποζόμενο σκύλο στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του στον Βόλο και τον σημάδεψε με βαλίστρα, καρφώνοντας ένα βέλος στην κοιλιά του.

Volos-toxo-skylos_2


Για καλή του τύχη, το βέλος, που είχε εισχωρήσει 20 εκατοστά στην κοιλιακή του χώρα, δεν έπληξε ζωτικά όργανα και η τρίωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σε κτηνιατρική κλινική ήταν επιτυχημένη, με αποτέλεσμα να έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο, δεν απέφυγε τα ράμματα στο συκώτι και την κοιλιά όπου είχε οξεία αιμορραγία, ενώ βρίσκεται και σε κατάσταση σοκ.

Οι κάμερες του σπιτιού κατέγραψαν τον απάνθρωπο επίδοξο «Ρομπέν των Δασών», που φορούσε στολή και μάσκα κι έτσι δεν διακρίνεται καθαρά το πρόσωπό του. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Ταχυδρόμο» η ιδιοκτήτρια του σκύλου, είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής και είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να σκοτώσει το ζωάκι, ρίχνοντάς του φόλα δύο φορές και άλλη μια φορά χτυπώντας τον με ρόπαλο! Σε βάρος του έχει υποβληθεί μήνυση και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας που έχει κινήσει τη διαδικασία αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα

Αγωνία για τη δεύτερη μέρα τηλεκπαίδευσης μετά τα προβλήματα στις συνδέσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Ισχυρές βροχές από τα νότια-Έρχονται χιόνια

Το σχόλιο της Αλεξίας Έβερτ για τους τους διαδηλωτές - «κατσαρίδες» που την έθεσε εκτός δήμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης