Αυξημένη κίνησηκαταγράφεται σήμερα το πρωί, παρά τα αυστηρά μέτρα μετακίνησης, λόγω του lockdown.
Αυτή την ώρα κίνηση υπάρχει στην κάθοδο της Κηφισίας αλλά και στη λεωφόρο Κατεχάκη.
Καθυστερήσεις υπάρχουν και στη Λεωφόρο Συγγρού και σε αρκετούς δρόμους στο κέντρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες η κίνηση ήταν αυξημένη κατά 35% στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής κατά τις πρωινές ώρες, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες ημέρες του πρώτου lockdown, σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής.
Η σχετική απόκλιση σε σχέση με το πρώτο lockdown θεωρείται δικαιολογημένη καθώς στην παρούσα φάση, σε αντίθεση με την προηγούμενη, πραγματοποιείται μετακίνηση μαθητών στα σχολεία, ενώ ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων δεν χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τον περιορισμό του συγχρωτισμού.
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.