Πρέβεζα: Αδέλφια ξυλοκόπησαν 38χρονο και εκείνος τους... πυροβόλησε!

Πρέβεζα: Αδέλφια ξυλοκόπησαν 38χρονο και εκείνος τους... πυροβόλησε!

Και οι τρεις διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους

astuynomia01
Στο Γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας κατέληξαν και οι τρεις Έλληνες που ενεπλάκησαν σε αιματηρό επεισόδιο έπειτα από καυγά που είχε ως αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του ενός, ο οποίος «απάντησε» με πυροβολισμούς κατά των άλλων δυο!

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας, όταν δύο αδέλφια ηλικίας 31 και 33 χρόνων άρχισαν να ξυλοκοπούν έναν 38χρονο με τον οποίο έχουν προσωπικές διαφορές. Όμως, την στιγμή που έφευγαν εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο, εκείνος πυροβόλησε εναντίον τους τραυματίζοντάς τους!

Και οι τρεις διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους, αλλά έχουν συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας και, μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για πρόκληση σωματικών βλαβών και οπλοχρησία κατά περίπτωση.

Χτύπησαν ζευγάρι με σιδερολοστούς στην Άρτα

Αιματηρή κατάληξη είχε και άλλο ένα επεισόδιο μεταξύ τριών ανδρών και ενός ζευγαριού σε ένα αγρόκτημα σε χωριό της Άρτας, το μεσημέρι του Σαββάτου. Το ζευγάρι δέχθηκε επίθεση με σιδερολοστούς, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου παρέμειναν για νοσηλεία. ΟΙ αστυνομικοί αναζήτησαν τους τρεις δράστες χωρίς να καταφέρουν να τους εντοπίσουν και σχημάτισαν δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυστραλία: Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού εδώ και πέντε μήνες!

Νέα Navtex από την Τουρκία για το Oruc Reis λίγο μετά το φονικό σεισμό

Τουρκία: Στους 42 οι νεκροί από τον φονικό σεισμό - Στη Σμύρνη ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης