TUI, Jet2, Ryanair, Wizzair «κρατούν» την Ελλάδα για τους Βρετανούς τουρίστες το Νοέμβριο

TUI, Jet2, Ryanair, Wizzair «κρατούν» την Ελλάδα για τους Βρετανούς τουρίστες το Νοέμβριο

«Με θερμοκρασίες πάνω από 25 βαθμούς και τους αριθμούς των τουριστών σε ιστορικά χαμηλά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφτείτε την Ελλάδα»

skynews-tui-plane-aviation
Ετσι καλούν τους Βρετανούς τουρίστες να επισκεφτούν τη χώρα μας οι μεγάλοι παίκτες της βρετανικής αγοράς, σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσουν κάθε δυνατή κράτηση σε καιρό Covid-19. Στόχος, να κρατήσουν με... νύχια και με δόντια τις κρατήσεις, επιμηκύνοντας τη σεζόν σε μεμονωμένους τουριστικούς προορισμούς στη Μεσόγειο -μεταξύ των οποίων και η χώρα μας- για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον.

Σημειώνεται ότι χθες η βρετανική κυβέρνηση έβγαλε τα ελληνικά νησιά -πλην της Μυκόνου- από την «κόκκινη» λίστα κι έτσι οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν στην Αγγλία από τη χώρα μας δεν θα χρειάζεται να μπαίνουν σε καραντίνα με την επιστροφή τους από την Ελλάδα.

H Mύκονος μαζί με την Κρήτη ήταν τα δύο ελληνικά νησιά που είχαν παραμείνει στην «κόκκινη» λίστα των Βρετανών, μετά τις αποφάσεις της περασμένης εβδομάδας.

Τώρα, σημαντική προσθήκη για τη χώρα μας, στην «πράσινη» λίστα της Αγγλίας, είναι η Κρήτη, πράγμα που σημαίνει ότι το νησί, που αποτελεί και έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στα «πακέτα» των tour operators, προστίθεται στην ασφαλή λίστα και οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν από εκεί δεν θα χρειάζεται να τίθενται σε καραντίνα από νωρίς το πρωί της ερχόμενης Κυριακής.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι τυχαίο ότι ο ταξιδιωτικός κολοσσός της TUI ανακοίνωσε ότι προσθέτει τώρα περισσότερες πτήσεις για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής σε ελληνικά νησιά με προσφορές μέσα στον Οκτώβριο και το Νοέμβριο σε προορισμούς δημοφιλείς για τους Βρετανούς, όπως η Κώς, η Ρόδος και η Ζάκυνθος, «με χιλιάδες νέα πακέτα».

Κλείσιμο
Για τη Ζάκυνθο θα υπάρχουν προσφορές μέσα στον Οκτώβριο για πτήσεις από Λονδίνο, Γκάτγουικ, Μάντσεστερ και Μπέρμπιγχαμ. Τόσο για την Κω όσο και για τη Ρόδο προστίθενται πτήσεις από τα παραπάνω βρετανικά αεροδρόμια έως και τα μέσα Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ

Ειδήσεις σήμερα: 

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες στη μισή Ελλάδα

Ανάμεσα σε Ικαρία και Μύκονο πέρασε το τουρκικό γεωτρύπανο Κανουνί

«Kάναμε ταξίδι στην κόλαση»: Οι πρώτες καταθέσεις στη δίκη για το Norman Atlantic
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης