Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η αδερφή του άτυχου άνδρα μαζί με τον ιδιωτικο ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη θα ζητήσουν «απαντήσεις» στα ερωτήματα τους.
Η ίδια επισκεφθηκε προχθες το νεκροταφείο του Σχιστού, όπου ήταν θαμμένος ο 36χρονος, έπειτα από πολύ καιρό στα αζήτητα.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και σε κατάσταση σκελετοποίησης.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη