Κύπρος: Έκλεψαν υδρόψυκτο πολυβόλο από στρατόπεδο!
Πρόκειται για μουσειακό έκθεμα της Αγγλικής Αποικιοκρατίας το οποίο ήταν τοποθετημένο έξω από το Διοικητήριο της Μονάδας
Μανώλης Καλατζής
Έρευνες και ανακρίσεις διεξάγονται σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στη Κύπρο, μετά από διαπίστωση απώλειας πολυβόλου το οποίο ήταν τοποθετημένο έξω από το Διοικητήριο της Μονάδας.
Πρόκειται για μουσειακό οπλισμό της περιόδου της Αγγλικής Αποικιοκρατίας. Πληροφορίες της εφημερίδας Πολίτης της Κύπρου, αναφέρουν ότι το πολυβόλο που χάθηκε και προφανώς εκλάπη, είναι ένα υδρόψυκτο Vicket.
Το όπλο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αφού ήταν απενεργοποιημένο. Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν πως για να μεταφερθεί το συγκεκριμένο πολυβόλο χρειάζονται τουλάχιστον δύο άτομα.
Ανακλήθηκαν ως εκ τούτου όλες οι άδειες στο στρατόπεδο και Κλιμάκιο της Στρατονομίας διεξάγει έρευνα.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.