Χανιά: Εντόπισαν επτά... συν μια νέες χασισοφυτείες!

Χανιά: Εντόπισαν επτά... συν μια νέες χασισοφυτείες!

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών βρίσκονται σε εξέλιξη

peripoliko_eurokinissi3
Την ώρα που η έρευνα για τους καλλιεργητές της μεγάλης χασισοφυτείας με τα 300 δενδρύλλια σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου βρίσκεται σε εξέλιξη, όλο και εντοπίζονται νέες. Μάλιστα, στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων στα Χανιά εντοπίστηκαν... επτά φυτείες!

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης σε ορεινές και δασώδεις περιοχές καλλιεργούνταν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά 429 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 3,50 μέτρων στο στάδιο της ανάπτυξης τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση στους χώρους των φυτειών. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κι άλλες συλλήψεις για ναρκωτικά

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε και ένας άνδρας στο σπίτι του οποίου σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως δύο μέτρων, ενώ και στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του κατασχέθηκαν 502 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σπόροι κάνναβης, ένας τρίφτης και σφαίρες. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Με ένα αυτοσχέδιο σύστημα σωλήνων που είχε συνδέσει στην βρύση του ποιμνιοστασίου του σε περιοχή της Βοιωτίας, πότιζε ένας κτηνοτρόφος την μικρή χασισοφυτεία που καλλιεργούσε μέσα σε αυτοφυή βλάστηση. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς αξιοποίησαν πληροφορίες και εντόπισαν τις γλάστρες με τα έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 ως 2,50 μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ ο κτηνοτρόφος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Ειδήσεις σήμερα: 

Με το χαμηλότερο επιτόκιο στην ιστορία το ελληνικό δεκαετές ομόλογο - Τα κέρδη για την Ελλάδα

Νέο βίντεο σοκ αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ: Συλλαμβάνουν γυμνό μαύρο, του βάζουν σακούλα στο κεφάλι και καταλήγει νεκρός

Νέες τουρκικές NAVTEX για ρωσικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην Ανατολική Μεσόγειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης