Μαχαίρωμα για τα μάτια μιας γυναίκας στην Παλαιόχωρα Χανίων
Το θύμα βρισκόταν στην παραλία μαζί με την παρέα του, όταν ξέσπασε καυγάς με τον δράστη για τα… μάτια μιας γυναίκας και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια
Η ερωτική αντιζηλία ήταν η αιτία για το αιματηρό επεισόδιο που αναστάτωσε μια παραλία στην Παλαιοχώρα Χανίων, όταν καυγάδισαν ένας Αλβανός που εργάζεται σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος με ένα νεαρό Έλληνα που παραθέριζε στην περιοχή και ο πρώτος τραυμάτισε τον δεύτερο με αιχμηρό αντικείμενο!
Το θύμα βρισκόταν στην παραλία μαζί με την παρέα του, όταν ξέσπασε καυγάς με τον δράστη για τα… μάτια μιας γυναίκας και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια. Όμως, ο νεαρός Έλληνας σωριάστηκε ξαφνικά στο έδαφος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Κανδάνου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου από το οποίο πήρε εξιτήριο την επομένη.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ωστόσο ο νεαρός Αλβανός δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης και οπλοχρησία σε βαθμό πλημμελήματος, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).