Αντρόγυνο Αλβανών διακινούσε κοκαΐνη στην Χαλκιδική

Αντρόγυνο Αλβανών διακινούσε κοκαΐνη στην Χαλκιδική

Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που τους άσκησε κακουργηματική δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Xalkidiki-kokaini
Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου κατάφεραν το μεσημέρι της Παρασκευής να εντοπίσουν το σπίτι όπου διέμενε ένα αντρόγυνο με καταγωγή από την Αλβανία που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης στην Χαλκιδική.

Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα στην οποία προχώρησαν στο σπίτι στη Νέα Καλλικράτεια, κατέσχεσαν δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 91,2 γραμμαρίων και μία μοτοσικλέτα με την οποία ο 35χρονος άνδρας και η 28χρονη γυναίκα διακινούσαν το παράνομο εμπόρευμά τους, καθώς και 1.540 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις.

Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που τους άσκησε κακουργηματική δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Πάνω στο αλισβερίσι κοκαΐνης πέτυχαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έναν αλλοδαπό και έναν Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Έτσι, τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την στιγμή που ο αλλοδαπός προμήθευε μικροποσότητα κοκαΐνης στον Έλληνα έναντι 70 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν. Στην κατοχή του διακινητή βρέθηκαν άλλα 280 ευρώ από προηγούμενες πωλήσεις και οδηγήθηκαν και οι δυο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαντόνα: «Ελπίζω μια μέρα ότι θα περπατήσω χωρίς πατερίτσες...»

Επιδότηση δανείου: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για επιδότηση στεγαστικών δανείων

ΗΣΑΠ: Κανονικά τα δρομολόγια - Άτομο εισήλθε στη σήραγγα στο Μοναστηράκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης