
Ήταν ένας κίτρινος, ένας μελαμψός, ένας μαύρος και ένας κόκκινος, όλοι έριξαν από μια, αλλά ο ΕΛ-ΧΙΟΣ, απέφυγε τις σφαίρες σαν άλλος ΝΙΟ από το matrix, με μόνο δύο να περνάνε ξυστά χωρίς να τον τραυματίζουν σοβαρά.
Κάποιο ρεπορτάζ που έθιξε την τιμή των Σαμουράι; Απίθανο. Οι Σαμουράι χρησιμοποιούν σπαθιά.
Πολύ σημαντική η παρατήρηση του Στέφανου για τον σχιστομάτη. Πρόκειται, προφανώς, για τον Φιλιππινέζο μπάτλερ κάποιου από τους μεγαλόσχημους που έχει ξεβρακώσει ο Στέφανος. Έχει διαρρεύσει, μάλιστα, ότι, φεύγοντας ο δράστης έντρομος μετά την ψυχωμένη αντίδραση του θύματος, γύρισε για μία στιγμή και του κούνησε απειλητικά ένα μεταχειρισμένο προφυλακτικό!
Τώρα θα χρεώσει πιο πολλά αυτόν που εκβιάζει. Δε θα μάθουμε ποτε ποιός πήγε να τον καθαρίσει γιατί δε τον συμφέρει να ανοίξει το στόμα του. Θα χτίσει και δεύτερη βίλα ο ζαβός.
Στέφανε Σ΄ΑΓΑΠΩ...... Μπορείς να δεις το μακροσκελές σχόλιο που έκανα σε σχετικό άρθρο. Εγώ και ο ΤΕΛΑΜΩΝ θα ξεβρωμίσουμε τον τόπο, όπως προανέφερα. Η άλλη Βαλεντίνη που με τρολλάρει είναι για δέσιμο.
Ωραίο με τον «φιλιππινέζο μπάτλερ». Οι γνήσιοι Αβγανοί , δλδ οι Παστούν δεν ανήκουν στις μογγολοειδείς φυλές. Στο βορειοδυτικό Αβγανιστάν ζουν τα τουρκικά φύλα των χαζάρων και τουρκμενίων, ομιλούντα τουρκικές διαλέκτους. Είναι φυσικοί Τούρκοι, που μπορούμε να τους διακρίνουμε πλέον και στους αθηναϊκούς δρόμους. Γεωργιανοί και Τσετένοι καθαρά λευκοί.