Λαμία: Ταξιτζής συνελήφθη για δεύτερη φορά για χασισοφυτεία

Λαμία: Ταξιτζής συνελήφθη για δεύτερη φορά για χασισοφυτεία

Δεν έβαλε μυαλό

Lamia-xasisofyteia
Μόλις τον περασμένο Μάιο είχε συλληφθεί για ναρκωτικά ένας 56χρονος επαγγελματίας αυτοκινητιστής, αλλά δεν έβαλε... μυαλό και έστησε μια χασισοφυτεία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κρυμμένο από φυσική βλάστηση, σε μια αγροτική περιοχή της Λαμίας κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λειανοκλαδίου!

Η φυτεία με τα 18 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,55 ως 1,10 μέτρου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση. Όταν έφτασε με το ταξί του ο 56χρονος και άρχισε να ποτίζει τα δενδρύλλια, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Μάλιστα, στο σπίτι του βρέθηκε ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε πλήθος σπόρων κάνναβης, που έδειχνε ότι είχε σκοπό να επεκτείνει την φυτεία!

Τα χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα σύνεργα, ενώ στο σπίτι του ταξιτζή βρέθηκαν ακόμη δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη και μια ηλεκτρονική ζυγαριά που πιστοποιούσε την διακίνηση, δύο τρίφτες κάνναβης, 19 αναβολικά χάπια, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 17 εκατοστών και μια σιδερογροθιά με μαχαίρι μήκους επτά εκατοστών! Ο 56χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί φαρμακοδιέγερσης, ενώ έχασε και το ταξί του που κατασχέθηκε.



Ειδήσεις σήμερα:

Μετανάστες λεηλάτησαν ξωκλήσι στην Χίο

Αγιά Σοφιά: Αυτό είναι το πρόγραμμα για την πρώτη προσευχή στις 24 Ιουλίου

Σκληρό πόκερ στις Βρυξέλλες για το Ταμείο Ανάπτυξης - Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει λόγος να μην συμφωνήσουμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης