Να καταστεί υποχρεωτική η χρήση της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους εισηγούνται στην κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι του υπουργείου Υγείας.
Η εισήγηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αρχίσει να τίθεται επί τάπητος τις τελευταίες ημέρες, μετά την αυξητική τάση των κρουσμάτων.
Υπενθυμίζεται, εξάλλου, πως μονάχα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 58 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις πύλες εισόδου στη Βόρεια Ελλάδα (34 ήταν τα «εισαγόμενα» κρούσματα της ημέρας) και η ανησυχία για την εκδήλωση του δεύτερου κύματος του ιού στη χώρα μας, οδήγησε τους λοιμωξιολόγους - μετά την απόφαση για απαγόρευση των πανηγυριών ως το τέλος Ιουλίου - και στην υποχρέωση για χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους, με σκοπό να περιοριστεί, όσο είναι δυνατόν, η περαιτέρω διασπορά του ιού.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!